spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

DREPT LA REPLICĂ: E doar o glumă sau v-ați decis de 1 Aprilie să fiți susținătorul aprig al primarului Matei, domnule Ovidiu Bucur?

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ”Cristian Matei, îi dă daună totală lui Adrian Nap: „Vă aflați într-o stare de asediu intelectual””, în data de 1 aprilie 2023, vă rog să publicați următorul drept la replică, conform legislației la care vă supuneți:

În calitate de reprezentant al cetățenilor în Consiliul Local Turda, am abordat doar subiecte de interes public, care vizează interesul cetățenilor. Punctual, cu referire la mențiunile dvs:

1. Nu am contestat participarea Salainei Turda la târgurile internaționale de turism. Am solicitat informații despre cheltuielile FOARTE MARI care sunt cu aceste deplasări, respectiv câte persoane participă, care sunt efectele concrete etc. Dacă dvs locuiți în Câmpia Turzii și nu vă interesează ce se întâmplă cu banul public al turdenilor, pe mine mă interesează!

2. Am solicitat prezența domnului director de la Domeniul Public Turda SA, Balahura Gheorghe, încă de acum câteva luni, pentru că știam că situația nu este tocmai bună la această societate. Dacă dvs susțineți că domnul director nu-și poate exercita calitatea de director, fiind bolnav, evident că acesta poate solicita încheierea colaborării cu societatea și să renunțe la cei peste 10.000 de lei pe lună, cât are indemnizație. Dar nu este cazul, din câte observăm amândoi. Am discutat despre situația economică dezastruoasă a societății, care are pierderi de peste 3 milioane de lei! Nu am văzut să scrieți. Probabil pentru dvs este ceva firesc să fie o situație de acest gen, însă pentru turdeni nu este normală.

3. Eu nu am contestat ”raportul primarului”. Am contestat modul în care l-a întocmit, pentru că trebuia să prezinte un Raport anual al Primarului municipiului Turda, privind starea economică, socială și de mediu pe anul 2022 (l-a prezentat pentru prima dată acum și l-am corectat pentru că am constata că se află într-o stare de ”asediu intelectual”, cum spuneți dvs, și nu știe ce trebuie să prezinte), însă primarul a prezentat un raport propriu de activitate, confundând lucrurile, așa cum face multe confuzii în ultimul timp.

Faptul că domnul primar își permite să jignească un consilier local, care nu-i cântă în strună (probabil, v-ar jigni și pe dvs dacă nu v-ați comporta atât de iubitor cu dânsul), nu este un lucru de lăudat. Mitocănia nu are ce căuta în Consiliul Local. Dar îmi asum și faptul că avem un primar care are aere de superioritate și are o manieră de a jigni consilierii și populația acestui oraș, care i se va întoarce cât de curând.

Referitor la domnul Sârbu, vă recomand să așteptați să public niște informații foarte interesante (puteam să spun că aștept să le publicați dvs, dar nu cred că vă depășiți poziția de susținător al puterii locale), care arată în mod clar legăturile economice și implicarea domnului Sârbu în anumite afaceri, care au legătură cu deciziile administrative la care a participat și dânsul.

Așa că, nu am fost ”pus pe butuci” de primar. Dacă dvs ați decis că este momentul să abandonați calitatea de jurnalist, pentru a vă transforma într-un susținător aprig al primarului Matei Cristian, este decizia dvs. Eu nu o să-mi abandonez jurământul dat turdenilor, că o să fac tot ceea ce-mi stă în putere mai binele lor (jurământul de investitură, de care primarul susținut de dvs a cam uitat).

Cu respect, Adrian Nap, consilier local PMP Turda.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img