fbpx
Monday, June 5, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaDREPT LA REPLICĂ: Am înțeles, domnule Bucur, că sunteți PR-ul primarului Matei......

DREPT LA REPLICĂ: Am înțeles, domnule Bucur, că sunteți PR-ul primarului Matei… E a doua greșeală de 1 Aprilie! Chiar doriți să fiți denumit Omul-Greșeală?

spot_img

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!”, în data de 1 aprilie 2023, vă rog să publicați următorul drept la replică, conform legislației media la care vă supuneți:

Domnule PR al primarului Cristian Matei (jurnalist erați dacă v-ați fi documentat), eu mi-am depus raportul de activitate în ultima zi în care puteam face acest lucru, respectiv 31 martie 2023. Faptul că angajații Primăriei nu-l publică pe internet, pentru ca primarul să vă dea dvs ce să mai scrieți la adresa mea, nu mă interesează pe mine.

Apoi, susțineți că sunt ”cel mai penal”. Cred că aveți o obsesie, după ce ați ratat cu plângerea făcută împotriva mea, înaintea campaniei electorale precedente. Dacă ați fi avut o limită de bun simț, o umbră de jurnalism și ați fi fost de bună credință (poziție care vă poate apăra într-un proces în instanță, de exemplu), știați că NU SUNT PENAL, dacă nu-mi public raportul de activitate. Primarul iubit de dvs nu a depus Raportul anual privind starea economică, socială și de mediu a municipiului de vreo 7 ani, deși avea această obligație și tot nu e penal. Și nici dvs nu l-ați făcut! Nu considerați că tratați într-un mod total deplasat cele două situații?

Eu dau raportul turdenilor, cu care mă întâlnesc zilnic pe stradă. Și ei știu ce fac. Așa că, vă rog frumos, nu-mi mai purtați de grijă. Știu că aveți emoții, după ultimul sondaj, dar cred că ar trebui să nu renunțați la atitudinea de jurnalist, pentru că în caz contrar puteți atrage diverse probleme de natură legală, în ceea ce privește finanțările dvs din banul public pentru denigrarea adversarilor politici ai primarului Matei.

Cu respect, Adrian Nap, consilier local PMP Turda.

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: