27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIDrama unei femei din Câmpia Turzii - hărțuită și amenințată de proprii...

Drama unei femei din Câmpia Turzii – hărțuită și amenințată de proprii vecini, pe perioada izolării la domiciliu

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

„Solidaritate” „prietenie” „bună vecinătate” – aceste trei noțiuni ar trebui să fie LEGI în perioada aceasta, în care însăși umanitatea este amenințată, însă pentru niște (să le zicem) oameni din Câmpia Turzii, aceste cuvinte nu au nici măcar un sens.

„Totul a început în primele săptămâni ale lunii martie, când mama mea s-a întors din Italia, după instaurarea carantinei acolo. Mama a venit în România, a informat DSP-ul și a intrat în izolare la o altă adresă decât cea unde locuiesc eu. După ce a intrat în izolare, a început să primească telefoane de amenințare, de la persoane pe care le-am identificat ulterior ca fiind vecinii mamei mele.

Aceleași persoane au sunat și la DSP Cluj și la 112, să spună că mama se plimbă pe străzi, când defapt mama mea nu a ieșit din izolare 2 săptămâni, cât a fost nevoie.

Aproape în fiecare zi venea poliția la mama și aproape în fiecare zi primea câte un telefon de amenințare de la proprii vecini.”; ne povestește fiica femeii – care a trebuit să locuiască singură, două săptămâni, cât mama ei a stat în izolare.

DRAMA FEMEII – IGNORATĂ DE POLIȚIA CÂMPIA TURZII

 

După ce a ieșit din izolarea la domiciliu, femeia care a fost amenințată și hărțuită de proprii vecini, s-a adresat Poliției Municipiului Câmpia Turzii.

„Când a văzut-o ofițerul de serviciu a întrebat-o că ce caută la Poliție. Că nu e urgență și că ce, acum vrea să se răzbune pe vecini? I-a dat numărul de telefon de la DSP, iar cei de la DSP i-au spus că trebuie să se adreseze Poliției.”, ne spune fiica femeii.

 

RefleqtMedia face apel atât la autoritățile statului român, cât și la cetățenii din Câmpia Turzii – NU MAI FIȚI OBTUZI ÎN GÂNDIRE ȘI SPERIAȚI DE BOMBE! O persoană aflată în izolare trece prin niște drame cumplite, pe care voi – cretinilor – nu faceți decât să le exacerbați, prin atitudinea animalică de care ați dat dovadă în cazul femeii venite din Italia.

 

După 2 săptămâni de izolare la domiciliu, femeia NU ARE CORONAVIRUS, NU A REPREZENTAT UN PERICOL SOCIAL, din acest motiv atitudinea vecinilor săi este cu atât mai condamnabilă!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: