spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Drama la Targu Mures – stau cu bunica moarta in camera din cauza incompetentei

UPDATE: DUPA CE POVESTEA EI A AJUNS IN PRESA, ATAT DSP MURES CAT SI PREFECTURA AU CONTACTAT-O PE REGIZOARE.

O regizoare din Targu Mures, bolnava de Covid19, sta de 2 zile cu bunica ei moarta in camera pentru ca DSP-ul refuza sa isi faca treaba.

Revoltata, regizoarea si-a expua drama pe facebook.

“Bunica mea a murit în noaptea asta. Noi avem covid: mama, tata, eu. Şi bunica. Acum câteva zile, medicul de familie, auzind că avem febră, lipsă totală de gust şi de miros, a zis să sunăm la DSP, pentru că sigur e covid. DSP a zis să ne testăm pe banii noştri la privat. Le-am spus că pensiile alor mei de 700-1000 lei sigur nu fac față la atâtea teste covid. Nu ne-am testat, am preferat să cumpăr medicamentele şi vitaminele din protocolul de covid. Acum bunica a murit. Cei de la 112 au zis să contactez DSP-ul. DSP nu ma crede că avem covid, în continuare nu ne testează dacă nu suntem contacți direcți cu cineva care are test. Eu nu pot suna la pompe funebre fără dovadă de covid si nu cred că ar fi bine sa mint că nu avem. Suntem blocați în sistem. Noi suntem la Târgu-Mureş, bunica e cu noi în cameră, dar medicul ei de familie e la țară într-o comună de unde e bunica,nu poate fi contactată decât prin dispensar, care e închis până luni. Şi noi nu putem dovedi că avem şi că avea covid. Ce ne facem? Să mă ajute cineva care ştie ce e de făcut.”

Astfel de cazuri sunt tot mai prezente, din cauza blocajului in care se afla sistemul.

Un turdean ne-a contactat ieri pentru a ne spune ca, de 3 zile asteapta sa fie testat de catre DSP Cluj, dupa ce a raportat simptome.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img