spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Dragoș Lucian LASLO, de la REPER, este adevăratul câștigător al alegerilor, în 2024, la Câmpia Turzii!

spot_img

Acest articol este unul strict de opinie, deci domnule Isac, doamna Murariu, faceți sesizări până vi se usucă pixu și pasta!

De ce susțin că Dragoș Lucian Laslo este ADEVĂRATUL CÂȘTIGĂTOR AL ALEGERILOR? Simplu, atât de tare se tem de el contracandidații încât este SINGURUL la care i-au rupt afișul din fața Primăriei!

Domnilor și doamnelor contracandidați sau contracandidate… ați ajuns să vă fie FRICĂ de un copil de 23 de ani, care – nu întâmplător – este CEL MAI ELEGANT și mai EDUCAT candidat la Primăria Câmpia Turzii. I-ați rupt afișul lui… un copil de 23 de ani. Ce spune asta despre voi? Că sunteți niște PIERZĂTORI, niște loseri ieftini, îndoctrinați până la maxilare în propaganda comunistă!

Sunteți penibil, voi – ăștia care pozați în mielușei – dar rupeți afișe! INDIFERENT DE PARTIDUL DIN CARE PROVENIȚI!

Nu, să nu vă gândiți că Poliția va identifica făptuitorul… SUNT FERM CONVINS CĂ NU… că avem sistem inteligent de camere, care mai uită să se uite către anumite locații, așa – să fie pusă batista pe țambal!

FELICITĂRI, COPILE! Se tem de tine, EȘTI O FORȚĂ!

Cu prietenie,

al tău viitor votant, Ovidiu Adrian BUCUR!

Acest articol este unul de OPINIE… nu este propagandă politică, prin urmare, sesizările pe care vreți să le faceți au valoare de hârtie igienică!

spot_img
spot_img
spot_img