spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Dragoș Laslo, singurul candidat la Primăria Câmpia Turzii RECOMANDAT de foștii săi profesori!

spot_img

Un fapt interesant cu privire la alegerile locale care vor avea loc la Câmpia Turzii se referă la studiile și pregătirea candidaților la funcția de Primar.

Singurul care și-a făcut public CV-ul este Dragoș Laslo, de la REPER. Tot Laslo este SINGURUL candidat care a primit mesaje de recomandare din partea foștilor săi dascăli.

RefleqtMedia are plăcerea și onoarea să vă prezinte aceste mesaje, asumate de foștii profesori ai lui Dragoș.

,,Un copil, un dascăl, o carte și un stilou pot schimba lumea”. Copilul inteligent, ambițios și perseverent pe care l-am cunoscut s-a maturizat frumos și e pregătit să realizeze lucruri mărețe. Dragoș, ești un tânăr valoros, care poate schimba lumea. Învățătoarea ta este mândră, te susține și este alături de tine.
Succes!

  • Înv. Ciociu Maria

Dragoș Laslo este un tânăr entuziast, asumat și promițător, cu o formație intelectuală consistentă, de largă deschidere europeană, consolidată la Universitatea clujeană. Fire determinată și implicată, de o mare forță intelectuală și cu o înaltă ținută morală, Dragoș Laslo este, înainte de toate, o persoană de încredere, înzestrată cu spiritul de inițiativă inerent vârstei și idealurilor spre care tinde și cu o capacitate extraordinară de a-și concretiza proiectele propuse. Am convingerea fermă că potențialul excelent cu care este dotat acest tânăr ar putea fi valorificat cu prisosință în domeniile-cheie ale vieții comunității urbane din municipiul Câmpia Turzii și ar aduce, cu siguranță, un tonus regenerativ în administrația locală.

  • Prof. Dr. Vasile Feurdean

Îl apreciez pe Dragoș Laslo încă de când era elevul Liceului Teoretic Pavel Dan din Câmpia Turzii. Cu o constituție spirituală viguroasă, cu o formație intelectuală clădită pe fundamente umaniste și deschisă spre valorile europene, Dragoș Laslo mi-a lăsat întotdeauna impresia tânărului sincer și de bun-simț, a unei persoane echilibrate, corecte, oneste și perseverente. Am remarcat, încă de când l-am cunoscut, inteligența sa vie, gândirea sa creativă și inovatoare, exigența și responsabilitatea cu care s-a implicat în toate activitățile cultural-educative la care a participat și am certitudinea că, pe parcursul formării universitare, aceste calități s-au consolidat în structura personalității sale, cristalizându-se într-o substanță interioară care ni-l dezvăluie, astăzi, ca pe un om de mare calitate morală și profesională.

  • Prof. Diana Feurdean

Oare … cu ceilalți candidați la Primăria Câmpia Turzii… câți foști profesori se laudă?

CMF: 21240322

spot_img
spot_img
spot_img