18.5 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeOPINIEEditorialDragnea scapa de cazier - FOARTE BINE

Dragnea scapa de cazier – FOARTE BINE

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

In foarte scurt timp va fi data Ordonanta de Urgenta care-l va scapa pe Dragnea de condamnarea din dosarul Referendumului din 2009 si care va bloca procesul in dosarul DGASPC Teleorman, iar eu – un simplu si umil observator al circului numit “societate”, ma bucur, in mod sincer.

Argumentele mele sunt simple si, inainte sa ma injuri si sa ma acuzi de interese obscure, citeste-le:

  1. In decembrie 2016, 60% dintre romanii cu drept de vot s-au pisat pe el de vot – acum odata cu scaparea lui Dragnea, vor vedea importanta votului lor.
  2. Daca Dragnea devenea premier de la inceputul mandatului, din 2016, nu aveam atatea tute in functii-cheie si nici nu aveam instabilitate politica. Dragnea si-a demonstrat valoarea administrativa in perioada in care a fost ministru al Dezvoltarii.
  3. Serviciile, procurorii si judecatorii din Romania si-au demonstrat “independenta” in ultimii 10 ani cu dosare fabricate politic, anchete politice si interventii in viata publica. In momentul in care o pipita de 30 de ani e judecatoare care da verdicte in cazuri grele de coruptie, justitia e decredibilizata total.
  4. Odata cu recapitalizarea lui Dragnea, poate se va gandi si PNL-ul sa isi ia un lider capabil, cu sange in instalatie, care sa duca partidul unde ii e locul. Sica Mandolina e un lenes, un penibil si un incompetent.

Asadar, lasati-l pe Dragnea liber sa conduca tara, lasati lupta politica sa se duca IN POLITICA, si nu in salile de judecata, iar voi astia cu #, faceti-va partid, cu doctrina si credibilitate si lasati urlatul pe strazi … nu aduce nimic bun.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: