10.5 C
Turda
Thursday, September 22, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTDragi cititori, AȚI DEMONSTRAT CĂ NEVOILE SEMENILOR VOȘTRI VĂ MOBILIZEAZĂ!

Dragi cititori, AȚI DEMONSTRAT CĂ NEVOILE SEMENILOR VOȘTRI VĂ MOBILIZEAZĂ!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ieri după-amiază, RefleqtMedia.ro publica un articol despre micuțul, Ferdinand Zsigmond, copilul abandonat în secția de Pediatrie a Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii, pe care asistentele l-au rebotezat, în mod neoficial, Andrei.


La apelul lansat de site-ul nostru de știri au răspuns SUTE DE CETĂȚENI DIN CÂMPIA TURZII, TURDA ȘI IMPREJURIMI, CARE EFECTIV AU LUAT CU ASALT SECȚIA DE PEDIATRIE.

Hăinuțe, scăunel de bebe, jucării, mâncărică, lapte praf, toate au fost donate de oameni cu suflet mare, special pentru micuț, dar și pentru fratele lui, care se va naște cât de curând.

„Acum am sunat pe sectie și fetele spun ca “unu vine,altu merge”.Nu mai au loc unde sa pună plasele și pampersii.”, ne-a precizat o sursă din secția de Pediatrie.

Mânată de acest răspuns INCREDIBIL pe care comunitatea de la Câmpia Turzii și Turda l-a dat, mama micuțului își strigă durerea, spunând CĂ NU VREA SĂ-L DEA SPRE ADOPȚIE, dar că nu va avea unde să stea cu el și cu fratele lui care urmează a fi născut.

Prin urmare, luni – 3 decembrie, RefleqtMedia.ro se va deplasa la Secția de Pediatrie și la Primăria Viișoara, unde vom lua legătura cu autoritățile astfel încât să-i găsim acestei tinere mămici un loc unde să stea cu micuții ei.

Cei care doresc să ne ajute, vă îndemnăm să luați legătura cu Secția de Pediatrie sau cu Primăria Viișoara și să faceți tot ce se poate pentru ca femeia, în vârstă de doar 19 ani, să poată să-și crească micuții în condiții de siguranță.

Am observat că FOARTE MULȚI DINTRE VOI și-au manifestat intenția de a-l adopta pe micuț. Devreme ce mama lui nu vrea să-l dea, haideți să o ajutăm să-l crească!

Împreună suntem o forță, împreună suntem solidari cu semenii noștri și împreună putem învinge orice obstacol!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: