fbpx
spot_img
HomeSPORTDouă victorii consecutive, pentru ACS Volei Turda

Două victorii consecutive, pentru ACS Volei Turda

- Advertisement -

ACS Volei Turda a făcut primii pași înspre promovarea în elita națională de volei feminin.

În primul turneu al acestui sezon, la Craiova, turdencele pregătite de Bogdan Tănase și care au avut-o lângă ele pe mentora, Cristina Pîrv, au izbutit 2 victorii consecutive, în partidele cu Oradea și Sighetul Marmației.

🥳🥳🥳Am bifat astazi, ⚡⚡PRIMA VICTORIE⚡⚡ cu scorul 3-0 (25-22 , 25-19, 25 -22)) in fata echipei CSU Oradea!!!
❤❤❤ Suntem foarte fericite si va multumim pentru toata sustinerea! Va simtim lipsa in sala, dar sa stiti ca toata energia pozitiva din fata ecranelor ajunge la noi si ne da incredere si curaj sa facem tot ce ne-am propus!
⚡⚡Maine, de la ora 11:00, ne vedem din nou LIVE in cadrul confruntarii cu Sighetul Marmatiei!
💛🧡Haide, Turda!🧡💛
💙💛Pupici si imbratisari de la Craiova!!!💙💛”, a transmis ACS Volei Turda după prima victorie.
 
Ei bine, al doilea meci a fost și mai spectaculos pentru fetele Cristinei Pîrv.
 
💙💛🧡Dragi turdeni, suntem extrem de fericite că astăzi am bifat o nouă victorie, în cadrul meciului cu Sighetul Marmației, cu scorul 3-0 ( 25-9, 25-12, 25-15)!!!🧡💛
🥳🥳🥳Ne întoarcem acasă victorioase, pline de energie pozitivă și pregătite să muncim și mai mult, pentru ca visul nostru de a promova în prim ligă să devină realitate!
❤❤❤Vă mulțumim pentru toate mesajele voastre, pentru căldura cu care ne-ați susținut și ne susțineți în fiecare moment!🔝🔝🔝”, a transmis grupul de presă al ACS Volei Turda, pe pagina de facebook a clubului.
 
ACS Volei Cristina Pîrv Turda este în Divizia A2 Vest, alături de CSM Timișoara, Politehnica Timișoara, SCMU Craiova, CSU Oradea și CSM Sighetul Marmației.
 
Până la obiectivul final – promovarea în elita voleiului național, turdencele vor trebui să mai dispute un turneu în Turul de Campionat, apoi returul de campionat, play-off-ul și turneul de promovare, unde vor da piept cu echipele din Divizia A2 Est.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Salina Turda – două stele Michelin

0
Recent, Salina Turda, cel mai important obiectiv turistic din Transilvania, a primit două stele Michelin, din totalul de 3 posibile. Astfel „Perla din inima Transilvaniei”...

Comentarii

%d bloggers like this: