8.9 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiDoua strazi din Campia Turzii raman maine fara apa

Doua strazi din Campia Turzii raman maine fara apa

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 27.07.2022, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate pe străzile:

– Liliacului – între orele 08:30 – 16:00
– Memorandumului – între orele 08:30 – 14:00

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de:

– cuplare a strazii Liliacului în căminul nou de vane din intersecția cu str. Oituz și anularea rețelei vechi de pe str. Oituz

– cuplare a branșamentelor la rețeaua de distribuție nouă și anularea branșamentelor vechi pe strada Memorandumului

Lucrările sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: