12 C
Turda
Saturday, September 24, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIDouă societăți cu activitate în zona Turda - Câmpia Turzii se retrag...

Două societăți cu activitate în zona Turda – Câmpia Turzii se retrag din Asociația Producătorilor de Materiale de Construcții din România

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

…și totul după o investigație marca „Libertatea”, din care reiese faptul că președintele asociației, Claudiu Georgescu, ar fi luat mită din fonduri europene.


„Wienerberger Sisteme de Cărămizi SRL a decis astăzi încetarea calității de membru al Asociației Producătorilor de Materiale pentru Construcții din România (APMCR), întrucât ancheta publicată de ziarul Libertatea sugerează existența unei incompatibilități totale între standardele stricte de etică după care lucrează compania și unele practici la nivelul executiv al APMCR”, se arată în comunicatul de presă remis redacției ziarului Libertatea.

Cealaltă companie care a luat o decizie similară cu austriecii de la Wienerberger este Saint-Gobain.

„Având în vedere că practicile surprinse de investigația jurnalistică sunt contrare valorilor organizației noastre, vă informăm că Saint-Gobain Construction Products România se fa retrage din Asociația Producătorilor de Materiale pentru Construcții din România. În măsura în care APMCR va clarifica în mod favorabil situația creată, prin respectarea legislațieiîn vigoare, ne rezervăm dreptul de a analiza oportunitatea revenirii în asociație ”, a declarat Ovidiu Păscuțiu – CEO al Saint Gobain România.


Citeşte întreaga ştire:Trei companii mari, BASF, Wienerberger și Saint-Gobain, se retrag din APMCR, după ce Libertatea a publicat înregistrările în care președintele asociației apare cerând șpagă!

Totul a început după ce Libertatea a publicat o înregistrare telefonică prin care Claudiu Georgescu solicita șpagă din fonduri europene.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: