fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaDouă infracțiuni rutiere depistate, în aceeași zi, de polițiștii turdeni

Două infracțiuni rutiere depistate, în aceeași zi, de polițiștii turdeni

- Advertisement -

CERCETAT PENTRU CONDUCEREA UNUI AUTOTURISM

NEÎNMATRICULAT

La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii Secție 5 Poliție Rurală Dej au depistat un tânăr de 27 de ani, din municipiul Turda, care conducea un autoturism neînmatriculat, în interiorul comunei Cuzdrioara, pe DN 17B/E58, din direcția Bistrița.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapta prevăzuta şi pedepsită de Codul penal.

**

TÂNĂR CERCETAT PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE

La data de 3 noiembrie, în jurul orei 13.20, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Moldovenești, în timp ce se deplasa în localitatea Moldovenești cu un autoturism, fără a deține permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că respectivul autoturism nu era înmatriculat.

Sunt desfășurate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

O fată ca ea… trebuia… ca să fie undeva

0
Când vii dinspre Turda spre Câmpia Turzii te izbeste pe DN o silueta aparte. Dacă te uiți atent iți dai seama din prima că...

Comentarii

%d bloggers like this: