26 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiDouă femei în conducerea PSD Câmpia Turzii

Două femei în conducerea PSD Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Odată cu alegerea lui Petre Pop în fruntea organizației PSD Câmpia Turzii, acesta a început să-și construiască Biroul Politic Local.

Astfel că, în această săptămână, au fost alese două femei în fruntea partidului.

În primul rând, Cosmina Vitan a fost aleasă președinte al TSD-ului local.

„ Studentă a Facultății de Drept, ambițioasă, echilibrată și determinată să se implice în viața socială și politica a municipiului Câmpia Turzii. 


Forța tânără: Liceenii, elevii din școlile tehnice și postliceale, studenții, constituie Forța Tânără a comunității noastre, izvorul de energii creatoare și inovative pe care se sprijină pregătirea unui viitor sustenabil pentru care trebuie pregătim: programe diversificate de educație, potrivit oportunităților pieței de muncă; atragerea universităților clujene în organizarea unui nucleu care să deservească nevoile de forță calificată ale capitalei regiunii; atragerea de proiecte de investiții care să implice tinerii; servicii adecvate și diversificate de petrecere a timpului liber; servicii și un mediu de calitate. Forța tânără asigură dinamica orașului nostru și legătura cu regiunea, cu lumea. Sunt doar câteva idei și întrebări la care administratia locală trebuie să trebuie să ofere soluții! ”, este descrierea făcută de Petre Pop cu privire la Cosmina Vitan.

În al doilea rând, Monica Uiorean a fost realeasă în funcția de președintă a organizației de femei.

„ Tuturor ne pasă de Câmpia Turzii pentru că ne identificăm cu locul în care ne ducem viața zi de zi, îl iubim, îl înțelegem, îl respectăm cu trecutul și prezentul său, iar noi, comunitatea, suntem singurii care putem face din viitorul său, lucrurile minunate pe care le merită acest loc: români, maghiari, romi, de aici și de pretutindeni, iubim și credem în Câmpia Turzii.

Fiecare din noi contează pentru că fiecare are cunoașterea pentru a propune și puterea de face ceva pentru Câmpia Turzii!  ”, a declarat Petre Pop despre Monica Uiorean.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: