fbpx
HomeFEATUREDDouă acțiuni ale Biroului Rutier Turda puse într-o problemă „hazlie” pe rețelele...
spot_img
spot_img

Două acțiuni ale Biroului Rutier Turda puse într-o problemă „hazlie” pe rețelele de socializare

- Publicitate -
spot_img

Faptul că IPJ Cluj se pricepe și la activitatea polițienească, dar și la comunicare media a reieșit cel mai clar din ultima postare realizată de IPJ Cluj pe facebook.

Aceștia au transpus activitatea Biroului Rutier Turda într-o problemă matematică hazlie.

🧮 𝐌𝐀𝐓𝐄𝐌𝐀𝐓𝐈𝐂Ă 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐃𝐔𝐂Ă𝐓𝐎𝐑𝐈𝐈 𝐀𝐔𝐓𝐎:
𝐏𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐚 𝟏 : Dacă un autoturism se deplasează de la Turda la Cluj-Napoca având viteza 151 km/h pe un sector de drum în care limita legală de viteză este de 70 km/h, ce se întâmplă cu permisul șoferului dacă este depistat de polițiști? 🤔
 
𝐏𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐚 𝟐 : Dacă următoarea zi, un alt conducător din breasla ”furios și iute”, se deplasează de la Cluj-Napoca la Turda cu o viteză lumină de 156 km/h, pe același sector de drum cu aceeași limită de viteză, cât de supărată va fi iubita acestuia când banii de flori pentru Valentine ‘s Day se vor duce pe o amendă rutieră? 🤷🏼‍♀️💐
 
Răspunsul la aceste întrebări îl cunosc deja doi tineri de 20 și 23 de ani, depistați de colegii Biroului Rutier Turda pe DN1 E60, pe raza localității Copăceni, în cursul zilelor de 13 și 14 februarie a.c.
 
Celorlalți, vă spunem noi: permisul se reține pentru o perioadă de 90 de zile în vederea suspendării dreptului de a conduce, iar supărarea este direct proporțională cu suma de 2900 de lei pentru fiecare, respectiv maximul prevăzut de lege pentru această abatere.”, este postarea amuzantă a celor de la IPJ Cluj.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: