spot_img
spot_img

Dosar penal pentru 3 fapte penale, deschis după accidentul mortal de la Hotel A3

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Ca urmare a unei solicitări a RefleqtMedia, IPJ Cluj a prezentat detalii despre împrejurările în care și-a pierdut viața un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Câmpia Turzii.

„La data de 4 martie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană care executa lucrări de întreținere la acoperișul unui hotel din comuna Luna, ar fi căzut de la înălțime.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, împreună cu două echipaje medicale, iar după aplicarea manevrelor de resuscitare, din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit identitatea persoanei, respectiv un bărbat de 53 de ani, din municipiul Câmpia Turzii.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.”, se arată în comunicarea remisă de IPJ Cluj.

Pe de altă parte, surse RefleqtMedia ne-au transmis că bărbatului care și-a pierdut viața i se ceruse de către conducerea hotelului SĂ POARTE CENTURA DE SIGURANȚĂ, însă acesta ar fi refuzat.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cu Flaviu Chișu și Tudor Duma în teren, Gemina Cluj pierde finala de la Deva

A fost un meci spectaculos, în care infanteriștii clujeni au fost foarte aproape de victorie. Totuși, din cauză că...

EXCLUSIV: Iată identitatea bărbatului de 39 de ani luat de mascați, DIN CÂMPIA TURZII!

În urmă cu 4 zile, RefleqtMedia vă prezenta, în premieră, despre o percheziție care a avut loc pe strada Aviatorilor,...

Ștefania Petric aduce acasă „Ursulețul de Aur”

Ștefania Petric își continuă evoluția spectaculoasă în activitatea muzicală. În acest week-end, tânăra artistă a participat la Festivalul Național...

Trei culori și-un singur neam – român

Astăzi se sărbătorește Ziua Drapelului Național, o zi dedicată celor 3 culori de a căror nuanță se leagă...
spot_img

34 de teste NEGATIVE la spitalul „Dr. Cornel Igna”

Ca urmare a infectării celor 4 cadre medicale de la Spitalul „Dr. Cornel Igna” cu virusului Sars-Cov-2, a demarat o campanie de testare a...
%d bloggers like this: