8.9 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiDorin Lojigan: „Următorul pas în reindustrializarea Câmpiei Turzii va fi creșterea salariilor”

Dorin Lojigan: „Următorul pas în reindustrializarea Câmpiei Turzii va fi creșterea salariilor”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Odată cu organizarea unei conferințe de presă în care a prezentat investițiile realizate, până în prezent în Parcul Industrial Câmpia Turzii, primarul municipiului – Dorin Nicolae LOJIGAN, a făcut o serie de afirmații privind proiectul de reindustrializare al Municipiului, demarat de PNL în 2016.

„Odată cu ocuparea în totalitate a Parcului Industrial a fost atins primul pas în reindustrializarea Câmpiei Turzii. Al doilea pas va fi creșterea salariilor acordate de investitori, fapt posibil prin creșterea capacității de producție a acestora.” a declarat Lojigan.

Cât privesște Parcul Industrial Câmpia Turzii, acesta urmează a fi extins, datorită identificării unei noi suprafețe de teren, în mărime de 0.5 hectare, care se află în proprietatea Municipiului, este în vecinătatea parcului și urmează a fi inclusă în suprafața „activă” a acestuia.

„Cel mai probabil, în decursul acestui an, vom finaliza documentația necesară acelui teren și îl vom include în Parcul Industrial”, a declarat Lojigan în cadrul conferinței de presă organizată acum două săptămâni.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: