spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Dorin Lojigan și Adrian Antal, prezenți la o teleconferință cu Ministrul Sănătății – vezi ce s-a discutat

În urmă cu trei zile, la Prefectura Cluj a avut loc o teleconferință cu Sorina Pintea, ministrul sănătății, la care au luat parte primarii și directorii de spitale din județul Cluj. Din partea municipiului Câmpia Turzii au participat Dorin Lojigan și Adrian Antal.

„Subiectul teleconferinței a fost atragerea de fonduri europene pentru rambursarea investițiilor realizate în perioada 2014-2018. Doamna Pintea ne-a comunicat faptul că există o axă de finanțare europeană prin care se pot recupera investițiile realizate în această perioadă. Spitalul Municipal Câmpia Turzii a realizat investiții de 1,4 milioane de lei noi în acea perioadă, însă nu suntem siguri dacă vom putea să primim înapoi toți acești bani”, a comentat Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Referitor la Compartimentul de Primiri Urgențe pe care administrația locală de la Câmpia Turzii îl așteaptă și pentru care a depus solicitarea de aviz încă din luna martie, nu s-a discutat cu Sorina Pintea.

Pe de altă parte, sursele noastre din interiorul spitalului ne-au vorbit despre o investiție interesantă în aparatură medicală, care ar urma să fie realizată de Primăria Câmpia Turzii în acest an.

Dorin Lojigan nu a vrut să facă precizări în acest sens, așteptând ca lucrurile să se concretizeze.

sursa foto: turdanews.net

spot_img
spot_img
spot_img