spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Dorin Lojigan, scos la tablă de PSD

Solicitare publică! 

 

PSD Câmpia Turzii, solicită în mod public primarului municipiului Câmpia Turzii Dorin Nicolae Lojigan să aducă la cunoștința opiniei publice din Câmpia Turzii informații cu privire la achizițiile de utilaje și servicii efectuate de Sc Domeniul Public SA în perioada 2016-2020-2024.

Considerăm că este important ca cetățenii municipiului nostru să fie informați și să aibă acces la informații despre cheltuirea fondurilor publice și să poată monitoriza modul în care acestea sunt utilizate în beneficiul comunității.

 

Prin urmare, solicită în mod public următoarele informații:

 

1. Lista achizițiilor de utilaje și echipamente efectuate de Sc. Domeniul Public Câmpia Turzii în ultimii ani, inclusiv descrierea detaliată a fiecărei achiziții, valoarea contractului, furnizorul și data încheierii contractului.

 

2. Lista achizițiilor de servicii efectuate de Sc Domeniul Public în ultimii ani, precum servicii de consultanță, mentenanță, construcții, etc. Vă solicităm să includeți descrierea detaliată a fiecărei achiziții, valoarea contractului, furnizorul și data încheierii contractului.

 

3. Procedurile de achiziții publice urmate pentru fiecare achiziție, inclusiv dacă acestea au fost efectuate în conformitate cu legislația privind achizițiile publice.

 

4. Orice informații suplimentare relevante sau documente care ar putea oferi claritate și transparență cu privire la achizițiile menționate.

 

Solicităm aceste informații în conformitate cu dreptul fiecărui cetățean de a accesa informațiile publice și în interesul transparenței și responsabilității în administrarea fondurilor publice. Aceste informații vor permite cetățenilor să înțeleagă și să evalueze modul în care banii publici sunt utilizați și să asigure un control democratic adecvat asupra administrației locale.

 

Vă solicităm să furnizați informațiile în cel mai scurt timp posibil, în conformitate cu legislația în vigoare privind accesul la informațiile publice. Apreciem eforturile dvs. de a asigura transparența și responsabilitatea în administrația locală și suntem siguri că veți răspunde prompt acestei solicitări.

 

Departamentul de Comunicare PSD Câmpia Turzii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img