Dorin Lojigan: Să crezi într-un vis, apoi să faci tot posibilul pentru a-l îndeplini – acesta este motto-ul care ghidează administrația publică locală a Municipiului Câmpia Turzii

spot_imgspot_img

În această seară, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a prezentat stadiul actualizat al lucrărilor la Bazinul Didactic de Înot.

Potrivit acestuia, în acest moment se instalează arcurile de cerc care vor compune acoperișul bazinului, asta după ce a fost turnată fundația și au fost realizați pereții exteriori.

„🟡🔵 Să crezi într-un vis, apoi să faci tot posibilul pentru a-l îndeplini – acesta este motto-ul care ghidează administrația publică locală a Municipiului Câmpia Turzii. Unul dintre cele mai elocvente exemple, în acest sens,este Bazinul Didactic de Înot.

✅Lucrările de construire a bazinului au intrat într-o nouă fază de implementare, aducându-ne mai aproape de finalizarea proiectului.Constructorul a demarat montarea arcurilor de cerc care vor constitui acoperișul bazinului.


💯Lucrarea este finanțată de Compania Națională de Investiții SA și are ca termen de finalizare acest an.

🔝Suntem deosebit de entuziasmați să vedem cum evoluează, în ritm accelerat, proiectele edilitare pe care le realizăm pentru creșterea gradului de satisfacție în rândul dumneavoastră, dragi cetățeni!” a declarat Dorin Lojigan, cu privire la bazin.

spot_img
%d