spot_img

Dorin Lojigan pune tunurile pe Serviciul Pașapoarte CLUJ

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

După ce Instituția Prefectului Județului Cluj a transmis faptul că Serviciul Public Comunitar Pașapoarte își prelungește, în continuare, programul, din cauza fluxului mare de solicitări, primarul de la Câmpia Turzii – Dorin Lojigan – s-a dezlănțuit.

„Vă comunicăm că în urma analizei efectuate la nivelul S.P.C.P. Cluj, din cauza numărului mare de solicitări de pașapoarte înregistrate la nivelul serviciului, se impune menținerea programului de lucru prelungit cu publicul și în intervalul 01- 30.04.2022.

Astfel că, programul de lucru, în luna aprilie, va fi după cum urmează: luni-vineri de la ora 08:00-20:00, iar sâmbătă de la ora 08:00-16:00, cu excepția zilelor de sărbători legale respectiv, sâmbăta, în data de 23.04.2022.”, este anunțul postat de Prefectura Cluj, în această după-amiază.

 

Anunțul vine în condițiile în care nici punctul de lucru de la Câmpia Turzii, nici cel de la Turda ale SPCP Cluj nu au fost deschise, până în prezent.

 

Referitor la respectivul anunț, Dorin Lojigan a postat următorul comentariu:

„O astfel de postare e rușinoasă având în vedere răspunsul dat de serviciul pașapoarte Primăriei Câmpia Turzii prin care s-a refuzat redeschiderea punctului de lucru de la Câmpia Turzii. Este rusinos”

Întrucât RefleqtMedia nu are acces la corespondența Primăriei Câmpia Turzii, l-am rugat pe domnul primar să elaboreze puțin pe marginea acestui subiect.

 

„Nu comentez. Înțelege cine vrea”, a declarat primarul de la Câmpia Turzii.

 

Totuși, din informații obținute pe surse, vă putem spune că SPCP Cluj a transmis Primăriei Câmpia Turzii o adresă prin care afirmă că nu deschide punctele de lucru din Turda și Câmpia Turzii din cauza numărului redus de cereri din partea cetățenilor din acest areal.

Adică … pentru Câmpia și Turda, numărul de cereri este redus, iar pe județ, per total „fluxul de muncă este imens” … cine știe, turdenii și ghirișenii or fi mai sedentari.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Recital de cameră la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 18:30,...

Noi servicii puse la dispoziția clienților de VIAMSO

Showroom-ul de materiale de construcții, VIAMSO, din Câmpia Turzii - este în continuă dezvoltare. În ultimii 5 ani, eforturile...

EXCLUSIV: Cadavru găsit ÎN PIAȚA UNIRII din Câmpia Turzii – s-a întocmit dosar penal

În această dimineață, trecătorii din Piața Unirii din Câmpia Turzii au găsit un bărbat, în vârstă de 61...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...
spot_img

Consiliul Local Mihai Viteazu se întrunește în ședință ordinară

În conformitate cu prevederile art. 139, Ordonanța de Urgență 57/2019 ,privind Codul Administrativ și a Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului local al...
%d bloggers like this: