spot_img

Dorin Lojigan pune punctul pe „i” în chestiunea Ambulanței

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Funcționarea deficitară și neprofesionistă a Serviciului de Ambulanță a Județului Cluj afectează credibilitatea unor entități care nu au nici o legătură cu acest sistem.

Astfel, după nenumăratele știri privind întârzierile Ambulanțelor la diverse cazuri, mai mulți cetățeni s-au apucat să-l „contreze” pe primarul Câmpiei Turzii – Dorin Lojigan.

Aceștia îl acuză pe primar pentru faptul că nu angajează … mai mult personal pentru AMBULANȚĂ.

Nemulțumit, firește, de opiniile răutăcioase ale cetățenilor, primarul a răspuns public.

„Nici ambulantele, nici soferii si nici medicii de pe ambulante nu tin nici de primarie si nici de spital. Tin de serviciul de ambulata Cluj. Ei fac angajari nu noi sau spitalul. Noi doar ii gazduim in curtea spitalului. SI asta pana in martie apoi se vor muta de acolo in sediu nou. În al doilea rand, poti sa angajaezi DOAR soferi ca degeaba ii angajezi ca soferii nu stiu sa trateze bolnavi. Pentru o ambulanta de tip B trebuie minim 2 peresoane pe schimb (sofer + asistent medical) adica 6 persoane pe zi (3 schimburi) + inca 3 ca sa asiguri liberele si concediile. Deci un total de 9 persoane in plus pentru o ambulanta. Pentru o ambulanta de tip C trebuie minim 3 peresoane pe schimb (sofer + asistent medical + medic) adica 9 persoane pe zi (3 schimburi) + nca 3 ca sa asiguri liberele si concediile. Deci un total de 12 persoane in plus pentru o ambulanta. Si toate aceste persoane nu sunt angajate de primarie sau spital. Intelegeti acum? Sper ca da. Daca nu…”, a spus Lojigan pe rețelele de socializare.

 

Aceeași problemă este și la Turda, acolo unde USRPLUS a încercat să speculeze ședința de buget pentru a propune achiziționarea unei Ambulanțe de Tip C din banii Municipiului Turda. Propunerea useriștilor a fost fără fundament, devreme ce SAJ Cluj nu angajează personal suplimentar.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Recital de cameră la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 18:30,...

Noi servicii puse la dispoziția clienților de VIAMSO

Showroom-ul de materiale de construcții, VIAMSO, din Câmpia Turzii - este în continuă dezvoltare. În ultimii 5 ani, eforturile...

EXCLUSIV: Cadavru găsit ÎN PIAȚA UNIRII din Câmpia Turzii – s-a întocmit dosar penal

În această dimineață, trecătorii din Piața Unirii din Câmpia Turzii au găsit un bărbat, în vârstă de 61...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...
spot_img

Percheziții în județul CLUJ, într-un dosar de infracțiuni economice

În acest moment, se află în derulare 10 percheziții domiciliare și la sediilor unor firme din județele Cluj, Brașov, Neamț și din municipiul București,...
%d bloggers like this: