fbpx
spot_img

Dorin Lojigan: Moment istoric, emoționant la Câmpia Turzii

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Gara CFR din Municipiul Câmpia Turzii a fost astăzi neîncăpătoare, sute de cetățeni venind pentru a întâmpina Familia Custodelui Coroanei Române, în călătoria sa simbolică, de la Cluj Napoca, la Alba Iulia.


Acest moment este dedicat aniversării Centenarului Încoronării Regelui Ferdinand și Reginei Maria, care a marcat profund dezvoltarea statului național român.


Timp de 10 minute, Trenul Regal în care se aflau Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu, alături de Alteța Sa Regală Principesa Sofia, a staționat la Câmpia Turzii.


Am avut onoarea să-i întâmpin pe membrii Familiei Regale, fiind onorat de vizita acestora în orașul nostru.


Alteța Sa Regală Principele Radu a avut un moment emoționant cu elevii clasei a 3-a A, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, salutându-i pe fiecare în mod individiual.


De asemenea, Majestatea Sa Margareta a interacționat cu publicul, fiind foarte încântată de primirea călduroasă manifestată de comunitatea de la Câmpia Turzii.


Cei mai privilegiați de acest moment au fost 11 elevi olimpici, cu rezultate deosebite la învățătură, din școlile și liceele Municipiului Câmpia Turzii. Aceștia au însoțit Familia Custodelui Coroanei Române, în Trenul Regal, de la Câmpia Turzii, la Aiud.


Olimpicii noștri au fost invitați în Vagonul-Sufragerie, unde au avut ocazia de a se face cunoscuți și de a-și prezenta abilitățile școlare de excepție, precum și disciplinele la care au excelat.


Decizia Familiei Regale de a veni la Câmpia Turzii a onorat comunitatea locală din oraș. În numele cetățenilor noștri sunt recunoscător că facem parte din traseul simbolic al Trenului Regal, până la Alba Iulia.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: