19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiDorin Lojigan își cere scuze Diasporei: „Pentru mine, voi sunteți EROII acestor...

Dorin Lojigan își cere scuze Diasporei: „Pentru mine, voi sunteți EROII acestor alegeri!”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

După ce un consilier local a jignit, în mod profund, populația de origine română care locuiește înafara granițelor țării, numindu-i „slugi”, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, și-a cerut scuze față de Diaspora.

Prin intermediul unei postări pe internet, consilierul local PSD, Ionel Isac-Tudorache, a adus grave prejudicii de imagine membrilor Diasporei.

„POPOR CRUD ȘI UȘOR DE MANIPULAT !!
DACĂ CINEVA DOREȘTE SĂ FIE SLUGĂ ÎN STRĂINĂTATE, ESTE TREABA LUI, EU NU DORESC ȘI NU VREAU SĂ FIU SLUGĂ ÎN PROPRIA MEA ȚARĂ
MĂ DELIMITEZ FAȚĂ DE ASEMENEA PERSOANE.”, a fost mesajul public al consilierului PSD Câmpia Turzii, Ionel Isac – citat de Ziarul21.ro

Răspunsul primarului de la Câmpia Turzii a fost prompt: „În numele Câmpiei Turzii, îmi cer scuze tuturor cetățenilor români care au stat la cozi uriașe pentru a vota în 26 mai, pentru atitudinea consilierului local PSD. Este jignitor și nu cred că reprezintă Câmpia Turzii. Voi, cei plecați la muncă în străinătate sunteți eroii acestor alegeri. Mă înclin cu respect în fața fiecăruia dintre voi.”

Afirmații de genul celor făcute de Ionel Isac nu fac decât să prejudicieze imaginea PSD-ului, astfel că n-ar fi exclus ca acesta să fie tras la răspundere de șefii din partid.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: