fbpx
spot_img
spot_img

Dorin Lojigan îi felicită pe voleibaliști și se laudă cu performanțele lor, dar nu a dat drumul finanțărilor pe legea 350/2005

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

În contextul calificării formației de volei a CSM Câmpia Turzii în turneul de promovare înspre Liga A1, primarul municipiului, Dorin Lojigan, unul dintre fanii înfocați ai voleiului local, a transmis un mesaj de felicitare.

„Felicitări băieților noştri, care au demonstrat că, prin perseverenţă, dedicare şi spirit de echipă, pot dovedi orice obstacol în calea performanței sportive.

Dan Remeș antrenor jucator, Câmpean Tudor, Andries Vlad, Ciupe George, Cocis Ionuț, Vanca Daniel, Hasmasan Dorian, Lupou Marius, Predescu Radu , Perde Calin sunt cei care au reuşit, pentru al treilea an, calificarea în turneul de promovare!

Sunt mândru că performanțele sportive de la Câmpia Turzii aduc glorie şi recunoaştere naţională municipiului nostru, reflectând totodata trendul ascendent pe care se află comunitatea.”, a scris Lojigan pe facebook.

Totuși, deși afirmă că iubește echipa de volei, Lojigan nu a dat drumul finanțărilor nerambursabile pentru cluburile sportive, întemeiate pe legea 350/2005, astfel că voleibaliștii pe spatele cărora Lojigan își consolidează imaginea joacă și fac performanță „pe burta goală”.

Rușine administrației locale de la Câmpia Turzii și primarului care își face imagine pe spatele unor oameni pe care nu-i ajută!

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: