fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiDorin Lojigan ia o atitudine ferma in problema colectarii deseurilor din Campia...
spot_img
spot_img

Dorin Lojigan ia o atitudine ferma in problema colectarii deseurilor din Campia Turzii

- Publicitate -
spot_img

Compania de Salubritate  – sancționată pentru colectarea neconformă a deșeurilor

 

Având în vedere disconfortul generat de Compania de Salubritate, prin colectarea neconformă a deșeurilor și murdărirea carosabilului cu dejecții, precum și sesizările depuse de cetățeni în acest sens, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin  Nicolae LOJIGAN, a luat o atitudine fermă față de această situație.

 

Astfel, edilul a sesizat Poliția Locală, solicitând dispunerea de măsuri legale în vederearezolvării acestei situații.

 

Datorită  faptului că în nenumărate rânduri operatorul de salubritate din municipiul Câmpia Turzii a încălcat legislația de mediu, prin murdărirea domeniului public cu diverse scurgeri din mașina de transport deșeuri, precum și a disconfortului creat cetățenilor, Compania de Salubritate a fost sancționată contravențional cu amendă maximă, prevăzută de lege, respectiv 2500 lei. 

 

Totodată, li s-a pus în vedere să-și remedieze toate problemele care duc la apariția acestor fapte de natură a crea disconfort, în caz contrar urmând  a fi sancționați din nou.

 

“Sunt de părere că interesele cetățenilor și curătenia în oraș primează, cu atât mai mult cu cât obiectivul administrației locale este acela de a avea un oraș cât mai curat, în beneficiul cetățenilor noștri. Comunitateatrebuie să înțeleagă că administrația locală are TOLERANȚĂ ZERO în chestiunea salubrității și nu vom face rabat de la standardele noastre indiferent de circumstanțe”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN.

 

 

Direcția Relații Cu Comunitatea

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: