spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Dorin Lojigan, despre lucrările CAA la Câmpia Turzii: 55% și o bătaie de joc la adresa locuitorilor din Câmpia Turzii

spot_img

În această seară, Compania de Apă Arieș a remis un comunicat de presă privind stadiul lucrărilor efectuate, în Câmpia Turzii, prin intermediul contractului „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII”.

Cu referire la acest comunicat, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, s-a arătat vădit nemulțumit de atitudinea constructorilor.

„55% și o bătaie de joc la adresa locuitorilor din Câmpia Turzii”, a fost comentariul postat de Dorin Lojigan pe rețelele de socializare.

Astfel, l-am contactat pe primar, pentru ca acesta să-și argumenteze comentariul.

„Mai multe străzi din oraș sunt neterminate. Au fost lăsate în paragină, în prag de iarnă. Firește că este un nivel mare de disconfort în rândul cetățenilor și, în mod normal, sunt nemulțumit de această situație, dar și de neimplicarea Companiei de Apă Arieș în remedierea acestor probleme”, ne-a declarat Dorin Lojigan.

Într-adevăr, mai multe străzi din Câmpia Turzii sunt afectate de lucrările „greoaie” efectuate de Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat).

  • Gheorghe Barițiu;
  • Laminoriștilor;
  • Plopilor;
  • Nicolae Titulescu;
  • Tudor Vladimirescu;
  • Ion Luca Caragiale

… sunt doar câteva dintre străzile săpate din Câmpia Turzii.

spot_img
spot_img
spot_img