3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiDorin Lojigan - dat în judecată de un om de afaceri

Dorin Lojigan – dat în judecată de un om de afaceri

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Pe rolul Judecătoriei Turda se află un proces civil în care omul de afaceri, Daniel Bondor, l-a chemat în judecată pe primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

În proces mai figurează, la pârâți, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, precum și Municipiul – ca entitate juridică.

Scopul procesului este o obligație de a face. Mai exact, pârâții trebuie să pună în aplicare Hotărârea de Consiliul Local prin care Daniel și Ioana Bondor trebuiau să fie puși în posesia a două spații comerciale.

Totul a pornit în momentul în care Petre Pop – fostul administrator public – a gândit ideea Pieței Mureșului.

În acel moment, pentru a putea realiza obiectivul, acesta avea nevoie să dărâme două spații comerciale care aparțineau familiei Bondor. S-a făcut, așadar, un protocol cu proprietarii, prin care aceștia din urmă cedau spațiile către Municipalitate, urmând a primi două spații comerciale în viitoarea Hală Agroalimentară.

Singura problemă este că, după inaugurarea halei și după schimbarea de regim de la Câmpia Turzii, nimeni nu i-a mai pus în posesia noilor spații.

„Consiliul Local se mai gândește dacă vă dă spațiile”, este replica pe care Daniel Bondor susține că a primit-o din partea primarului în funcție – Dorin Lojigan.

Așadar, familia Bondor s-a adresat instanței civile, iar procesul a început în anul 2017.

Este de așteptat ca, în eventualitatea în care va câștiga, Daniel Bondor să solicite administrației publice locale din oraș și despăgubiri pentru perioada în care nu a putut utiliza spațiile comerciale.

RefleqtMedia l-a chestionat pe Dorin Lojigan, în trecut, cu privire la motivele pentru care nu a pus în aplicare hotărârile privind atribuirea spațiilor comerciale, iar acesta ne-a spus că nu vrea să comită o ilegalitate, în condițiile în care acele HCL-uri ar fi ilegale.

Instanța va demonstra cine are dreptate și cine nu!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: