fbpx
spot_img

Dorin Lojigan: „Cine nu vrea să muncească, să plece acasă! Îmi asum!”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

Ca urmare a materialului informativ difuzat de website-ul RefleqtMedia, privind conflictul de muncă spontan declanșat la Domeniul Public Câmpia Turzii, domnul Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii ne-a contactat, pentru a-și expune un punct oficial de vedere.

„Cine nu vrea să muncească, este liber să plece acasă. Acest lucru sună atât inginerului-șef, cât și celorlalți angajați ai Domeniul Public Câmpia Turzii. Primăria Municipiului Câmpia Turzii își asumă INCLUSIV închiderea Societății Domeniul Public, cu toate că, în ultimele trei luni, aceasta a înregistrat cel mai mare profit din ultimii 30 de ani.

Acest profit se datorează domnului Teofil Rusu și a măsurilor impuse de acesta. Ah, că unora nu le place să muncească, este problema lor. Dacă trebuie să închidem societatea Domeniul Public și să externalizăm lucrările prestate de această societate către alte societăți comerciale, o vom face!”, a declarat Dorin Nicolae LOJIGAN, în această seară.

Din informațiile RefleqtMedia, tot scandalul a pornit deoarece inginerul șef al SC DP Câmpia Turzii NU DOREȘTE să se tragă stratul de asfalt binder pe strada Nicolae Titulescu.

„Le-am zis să tragem puțin de noi, pentru a turna stratul de binder pe Titulescu, ca să nu mai stăm toată iarna cu strada spartă. Le-am spus angajaților să vină la servici și-n 29, și-n 30 noiembrie, vin și eu – nicio problemă – să finalizăm strada, și nu vor”, ne confirmă Teofil Rusu.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...

DREPT LA REPLICĂ: E doar o glumă sau v-ați decis de 1 Aprilie să fiți susținătorul aprig al primarului Matei, domnule Ovidiu Bucur?

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ”Cristian Matei, îi dă...

Cristian Matei, îi dă daună totală lui Adrian Nap: „Vă aflați într-o stare de asediu intelectual”

La capătul unei ședințe de consiliu local, în care Adrian Nap a fost un fel de one-man-show, contestând...

Consilierii locali ai USR Turda „NU ȘTIU NIMIC”

În ultima ședință de Consiliu Local, organizată la Turda în data de 30 martie 2023, consilierii locali ai...
%d bloggers like this: