spot_img

Dorin Lojigan: „Ceea ce face USR Câmpia Turzii este IMORAL!”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În pofida faptului că perioada de strângere a semnăturilor de susținere a candidaților la alegerile prezidențiale a expirat de două săptămâni, USR Câmpia Turzii este singura formațiune politică al cărui cort de strângere de semnături sălășluiește în centrul orașului.

În acest context, am vrut să aflăm care este părerea primarului, Dorin Lojigan, cu privire la acest fapt.

„Ceea ce face USR Câmpia Turzii este imoral. Practic, vorbim despre o campanie electorală mascată de care profită organizația”, a spus Lojigan.

Practic, USR-iștii sunt zgârciți și șmecheri, deopotrivă. Astfel, deși beneficiază de sume venite de la București pentru promovarea politică, aceștia s-au gândit să nu plătească nici chirie pe stâlpi pentru bannere, nici publicitate în presă și nici pe la vreo agenție de publicitate.

Și-au făcut urâtele alea de corturi, au plătit, pentru 30 de zile, taxa de ocupare a domeniului public, care … fie vorba între noi, este un mizilic și astfel își fac campanie în cel mai perfid și josnic mod cu putință.

Legislația în domeniu ar trebui să fie modificată, deoarece permite partidelor politice astfel de comportamente abjecte. S-a trecut de la gălețile cu „votați-ne pe noi” la corturi de semnături cu „votați-ne pe noi!”.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cristian Haiduc, la un nou mandat de subsecretar de stat

PNL Câmpia Turzii este pe val, este foarte bine văzut atât la Cluj, cât și la București, iar...

Grindina face ravagii în zona Turda – Câmpia Turzii! Ce declară Irina Munteanu despre rachetele anti-grindină

În cursul săptămânii trecute, Agenția Națională de Meteorologie a remis mai multe avertizări cu Cod Portocaliu, privind producerea...

UST Cornești face scorul etapei, dar Progresul își menține avantajul în clasament

Ieri, în zona Câmpia Turzii, au avut loc meciurile contând pentru etapa a 17-a din Liga a 5-a...

Leii de la Câmpia Turzii au cucerit Sibiul

În așteptarea Certificatului de Identitate Sportivă, care le va permite să solicite și să obțină finanțări inclusiv din...
spot_img

Deputatul PSD Cluj, Cristina Burciu: „Legea hărțuirii, un pas important pentru diminuarea violenței împotriva femeilor”

Am semnat, susținut și votat Legea hărţuirii, act normativ adoptat în aceste zile de Camera Deputaților, ca for legislativ, aproape în unanimitate. Este vorba...
%d bloggers like this: