16 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiDorin Lojigan: "Campia Turzii va lua bani direct de la Bruxelles"

Dorin Lojigan: “Campia Turzii va lua bani direct de la Bruxelles”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

In cadrul unei conferinte de presa organizata ieri, la Scoala Gimmaziala “Mihai Viteazu”, primarul municipiului Campia Turzii, Dorin Lojigan a facut o declaratie surpriza.

“M-ați provocat cu conceptul de grădini urbane. Ceea ce o să spun acum este un aspect pe care îl cunoaștem 4, 5 oameni din primărie. Un vis mai vechi de-al meu, care încet, încet, prinde viață și mă refer aici la faptul că trei orașe din Transilvania au fost selectate de către Agenția de Dezvoltare Regională Nord Vest, pentru a obține în exercițiul financiar viitor al Uniunii Europene, 2021-2027, finanțare direct de la Bruxelles pentru acest concept de grădini urbane. Aceste trei orașe sunt: Câmpia Turzii, Beclean și Oradea. Pentru Câmpia Turzii, proiectul la care ne-am gândit este amenajarea Parcului Municipal „Berc”. Am început să facem niște pași pentru a demara un nou proiect, un concurs de soluții cu amenajarea acestui monumet fantastic pe care îl are Câmpia Turzii și pe care nu multe orașe nu îl au. Mulți primari au avut acest vis, însă se pare ca acum se poate împlini.”, a spus Lojigan, citat de Ziarul21.ro.

Singura problema a Municipiului Campia Turzii in chestiunea finantarilor externe este legata de finalizarea proiectelor depuse in actualul exercitiu financiar, care ar putea fi finalizate in 2021 cel mai devreme.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: