spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Dorin Lojigan:” 143 de ani de liberalism în România înseamnă în primul rând întemeiere națională, guvernare reformistă și voință politică progresistă”

spot_img

LojiganData de 24 mai este indisolubil legată atât de istoria politică, cât și de istoria contemporană a României.

Cei 143 de ani de liberalism în România înseamnă în primul rând întemeiere națională, guvernare reformistă și voință politică progresistă.

Cei 72 de ani de activitate susținută a PNL, până în 1947, la momentul nenorocirii comuniste, au dovedit din plin că Partidul Național Liberala fost principala forță care a condus România pe drumul modernizării și al progresului în toate aspectele vieții.

Cei 143 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal reprezintă deopotrivă tradiție, martiraj și evoluție, concepție, progres și viziune, elemente pentru care avem toate motivele de mândrie pentru a ne numi liberali.
Suntem conștienți că această tradiție a gândirii politice în România de azi nu trebuie și nu poate fi întreruptă, mai ales în condițiile derapajelor actualului guvern care se dovedește pe zi ce trece a fi unul care lucrează sistematic împotriva propriilor cetățeni.

Azi, la ceas aniversar, ne reînnoim simbolic adeziunea la principiile și ideologia liberală o dată cu urarea de ”La mulți ani, PNL!” și ”La mulți ani, România!”.

Dorin Ncolae LOJIGAN
Presedinte PNL CAMPIA TURZII

spot_img
spot_img
spot_img