spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Dorin, de ce minți?

Știu că iarăși voi fi considerat un jurnalist jegos, al cărui scop este acela de a-l discredita pe fiul iubit al Câmpiei Turzii, însă hey … cineva trebuie să fie și „personajul negativ”.

Bunăoară, acum două zile, primarul municipiului Câmpia Turzii declara pentru Ziarul 21 faptul că a înscris Municipalitatea în programul WiFi4Eu, inițiat de Comisia Europeană.

La câteva minute după afirmația făcută de Lojigan, și publicată atât de colegii de la Ziarul 21, cât și de RefleqtMedia, adversarii săi politici au verificat dacă spune adevărul.

A apărut astfel informația potrivit căreia Lojigan ar fi făcut o declarație falsă – așa că m-am decis să verific personal, pe site-ul https://www.wifi4eu.eu/#/list-municipalities.

Ei bine, ajungând pe link-ul respectiv, nu am găsit Municipiul Câmpia Turzii ca fiind înscris în cursa pentru a primi finanțare pentru WiFi gratuit.

“Foarte bună inițiativa domnului consilier local. Mă bucur că în sfârșit consilierii locali PSD vin cu propuneri benefice pentru cetățenii municipiului Câmpia Turzii. I-as și felicita, dacă… solicitarea domniilor lor nu ar fi tardivă. Înscrierea noastră în acest proiect s-a făcut cu mult înainte de a fi înregistrată cererea domnului consilier local la Primărie. E drept că noi nu ne-am lăudat în presă. Noi facem!”, a fost declarația – plină de aroganță – a primarului din Câmpia Turzii.

Acum, ceea ce mă nedumerește este cât tupeu trebuie să ai, ca primar, să adopți atâta aroganță într-o afirmație despre care ști că este falsă?

Astfel, prin această minciună dovedită, Lojigan a reușit să-și dea o palmă de imagine cum rar am mai întâlnit.

În loc să fii atât de arogant, mai bine ai coborî din palatul tău de fildeș și ai înțelege că nu toată lumea îți este împotrivă! – asta e pentru tine, Dorin!

Aghireşu
Aiton
Aşchileu
Ceanu Mare
Chinteni
Dăbâca
Feleacu
Frata
Geaca
Iara
Jucu
Mihai Viteazu (Cluj)
Municipiul Cluj-Napoca
Municipiul Gherla
Municipiul Turda
Pălatca
Poieni
Recea-Cristur – astea sunt localitățile înscrise.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img