spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Dorele, nici nu știi cât de mic începi să fii!

În momentul în care te cocoți în fruntea unui partid, profitând de o nenorocire, și te comporți ca un mic Napoleon… trebuie să nu uiți că „Dumnezo nu bate cu bota”.

Ei bine, Dorel Giurgiu – autoproclamatul lider social-democrat de la Luna – a ales calea „eu și-ai mei”, iar asta îl costă. Dar, despre ce vorbim?

Păi, după ce a întocmit lista de consilieri pentru alegerile din 9 iunie, după propriul plac, fără să se consulte cu întreaga organizație și după ce l-a pus pe vărul său, Cucerzan Ioan, direct pe locul 2 pe lista de consilieri … Dorel Giurgiu s-a trezit cu beleaua pe cap.

În această dimineață, Florin Budăcean – consilier local și candidat al PSD pentru un nou mandat – A RENUNȚAT LA CANDIDATURA la Consiliul Local. De asemenea, Budăcean – care a fost trădat și desconsiderat de către Dorel Giurgiu – și-a depus demisia ȘI DIN ACTUALA LEGISLATURĂ a Consiliului Local.

Astfel, Dorel „Napoleon” Giurgiu, care – până la nenorocirea care i-a adus funcția de președinte, trata cu Partidul Șoșoacă – NU VA AVEA LISTĂ COMPLETĂ de Consilieri Locali la alegerile din 9 iunie. Prin urmare, PSD Luna NU va beneficia de locuri suplimentare în Consiliul Local, la redistribuire.

Ba mai mult, ieșirea lui Budăcean din cărți îi costă ENORM pe pesediști la Luncani, acolo unde Budăcean aducea cele mai multe voturi. Neavând pe cine să voteze de pe lista PSD, cetățenii din Luncani au rămas cu 3 variante: Ioan Miștar, Rupa Ștefan sau … LUCIAN CIOBANU – de la PNL.

Vezi, Dorele? Ai vrut să fii șef și ai „omis” să-i spui lui Florin Budăcean cât de mult nu îți pasă de el… și te-ai ales cu praful de pe tobă!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img