spot_img
spot_img

Dorel-Bețivul a spulberat visul unei fete de 25 de ani din Câmpia Turzii!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

 

 

 

Un buldoexcavatorist, beat-turtă, FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE, a spulberat visul unei fete de 25 de ani, din Câmpia Turzii, după ce i-a ZDROBIT bazinul!

Totul s-a întâmplat joi, 21 ianuarie, când buldoexcavatoristul, aflându-se sub influența alcoolului, a lovit-o pe fată, chiar în fața porții sale, în momentul în care aceasta încerca să se urce în autoturism.

„La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 14.20, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiul Câmpia Turzii a avut loc un eveniment rutier .

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Jucu care se deplasa cu buldoexcavatorul pe raza municipiului Câmpia Turzii, dinspre strada Petru Maior spre strada Simion Bărnuțiu, ar fi acroșat o tânără de 25 de ani care încerca să urce la volanul unui autoturism.

În urma impactului, tânăra a fost rănită, fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.”, ne-a confirmat IPJ Cluj.

Șoferul FĂRĂ PERMIS, ȘI BEAT lucrează pentru unul dintre subcontractorii care efectuează lucrări de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și apă uzată din Câmpia Turzii.

Fata se pregătea să urmeze cursurile unei structuri MApN și astăzi trebuia să efectueze probele fizice, dar din cauza accidentului s-a ales cu o fractură de bazin, fiind imobilizată la pat.

NU ESTE PRIMA DATĂ CÂND ACEST INDIVID CONDUCE BEAT!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Top 7 Licee în Turda și Câmpia Turzii, după rezultatele de la BAC

Având în vedere că Ministerul Educației a făcut publice rezultatele examenului de Bacalaureat, am decis să alcătuim un...

DISPOZIȚIE Nr. 560  din 24.06.2022 privind convocarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în ședință ordinară

Primarul Municipiului Câmpia Turzii; În conformitate cu prevederile art.133 și art.134 din O.U.G nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările...

Dorin Lojigan: „Câmpia Turzii Summer Fest este un concept nou de festival, la Zilele Câmpiei Turzii renunțăm”

RefleqtMedia a fost prima entitate de presă din zonă care a scris despre Câmpia Turzii Summer Fest 2022. Ei...

Vine căldura! Temperaturi peste 37*C în zona Turda – Câmpia Turzii

Un val imens de căldură va lovi România începând cu data de 29 iunie. Potrivit Severe Weather Alert România,...
spot_img

4,8 milioane de lei pentru buncărul de radioterapie de la secția de ocologie a SCJ Mureș

Consilierii județeni au aprobat în ședința ordinară a lunii februarie documentația și indicatorii tehnico-economici ai investiției ”Construcție buncăr și spații conexe Laborator Radioterapie”. Investiția...
%d bloggers like this: