fbpx
HomeCOVID-NEWSDonarea de sânge interzisă pacienților vaccinați anti-COVID-19 / un caz similar s-a...
spot_img
spot_img

Donarea de sânge interzisă pacienților vaccinați anti-COVID-19 / un caz similar s-a petrecut LA CÂMPIA TURZII

- Publicitate -
spot_img

Autoritățile sanitare din Japonia au decis să restricționeze donarea de sânge în cazul pacienților vaccinați anti-COVID-19.

„Dorim să exprimăm recunoștința noastră sinceră pentru înțelegerea și cooperarea dvs. în ceea ce privește donarea de sânge. În ceea ce privește criteriile de acceptare pentru donarea de sânge pentru cei care au fost vaccinați cu noul coronavirus, suntem în proces de a-l evalua și eventual, lua în considerare în țară, așa că vă rugăm să înțelegeți că ne vom abține de la a dona sânge până când vor fi arătate criteriile.

Vă mulțumim pentru cooperare. În plus, standardul va fi decis până la începerea vaccinării pentru publicul larg și, odată ce va fi decis, vă vom informa pe site din nou. Așteptăm cu nerăbdare sprijinul dvs. continuu în viitor”, este textul unui mesaj postat pe site-ul oficial al Societății de Cruce Roșie din Japonia, conform puterea.ro și evz.ro

Un caz similar s-a produs și la Câmpia Turzii. Un polițist din oraș, care s-a vaccinat cu ser AstraZeneca a fost împiedicat să doneze sânge, la Centrul Regional de Transfuzie Cluj Napoca.

„S-a dus să doneze sânge, așa cum face periodic și când le-a spus asistentelor că este vaccinat cu AstraZeneca, acestea i-au spus că poate ar trebui să mai aștepte, apoi să doneze. Noi, toți angajații Poliției Municipiului Câmpia Turzii, am fost vaccinați cu ser AstraZeneca.”, ne transmit surse din poliție.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: