spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Domnule, Petre Pop, du iu spic rumeiniăn?

În cursul serii trecute PSD Câmpia Turzii, prin „omul din spatele imaginii”, Petre Pop, a publicat un comunicat de facebook, menit să spună ceva…

Deoarece Codul Deontologic al jurnalistului nu ne permite să intervenim în conținutul comunicatului, NICI SĂ-L TRADUCEM, vi-l oferim spre citire, dragi cititori.

Dacă voi înțelegeți ce-a vrut a spune autoriu, scrie-ți-ne și nouă.

Politică PNL în Biserică: “Voturi, Virtute și Viciu – Parodia politică a unui primar PNL în Parohia păgubită”

Într-o lume ideală, ar putea exista un manual pentru a descifra nesimțirea politică, iar primarul nostru PNL ar fi, fără îndoială, unul dintre autori. Ei bine, poate chiar editorul șef.

Imaginați-vă scena următoare: un primar, un fel de boss al Mafiei PNL, într-un pelerinaj electoral ce pare desprins dintr-o comedie proastă. Locația? Biserica din pitorescul cartier Șarât. Scopul? Aparent, un act spiritual, de devoțiune. Realitatea? Un spectacol grotesc de ipocrizie.

Adevărata capodoperă a nesimțirii nu este această simplă vizită. Nu, arta adevărată constă în faptul că acest “baron” edil a fost chiar cel care a privat o parohie sărmană de terenul alocat pentru un nobil proiect: “Centrul de îngrijire persoane vârstnice” și “Centrul de Paliative”. Și pentru ce? Pentru a servi interesele colegului său, consilierul local PNL Nicoară. Prin ce metodă? O licitație atât de oneroasă, încât ar face chiar și pe cel mai cinic dintre noi să roșească de rușine. Terenul, transformat acum într-un “Depozit de materiale”, a devenit o mină de aur pentru câțiva aleși. Miliarde de lei vechi cheltuiți pentru materiale care, culmea ironiei, ajung tot la casele aceluiași primar. Și cetățenii? Ei bine, ei sunt spectatori neputincioși la acest circ al absurdului.

Dar, adevărata coroană de spini a acestei povești este încercarea jalnică a primarului de a-l lăuda pe preotul paroh Ioan Morar, pe care tot el l-a hărțuit ani de zile pentru acel teren.

Ce eroism! Ce abilitate în a câștiga voturi prin păcălirea credincioșilor! E ca și cum ai încerca să vinzi gheață eschimoșilor. O nereușință fără margini, un spectacol de ipocrizie și manipulare politică. Într-adevăr, dacă nesimțirea ar fi un sport olimpic, primarul nostru ar fi cu siguranță un campion de aur.” – este comunicatul celor de la PSD Câmpia Turzii care a strâns, în 16 ore … 6 like-uri!

spot_img
spot_img
spot_img