spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Domnule Bobic, vă întreb public şi vă rog să îmi răspundeţi public: “VĂ LUAŢI COMISION DIN PRIVATIZAREA APEI TURDENILOR?”

spot_img

Dragi turdeni, știți care este cel mai mare și mai murdar secret al Clanului Matei?
Planurile de privatizare ale structurilor de stat pe care le are Municipiul Turda în subordine!
Pentru cine nu știe, DACĂ acest clan va rămâne în fruntea Turzii, nu doar că prețul la apă va crește, anual, dar şi APA NU VA MAI FI A TURDENILOR!
Știți de ce este directorul Companiei de Apă Arieș, Bogdan Ionuț Bobic, membru în Consiliul de Administrație al Companiei de Apă Someș? Nu vi se pare ciudat acest aspect?
Potrivit informațiilor de care dispunem și în posesia cărora am intrat chiar astăzi, până în 2027, Compania de apă Arieş nu va mai exista!
În schimb, pachetul majoritar de acțiuni va fi preluat de către… Compania de Apă SOMEȘ!
Întreb public, domnule Bobic: “DE ACOLO VĂ LUAŢI COMISIOANELE?”
Planul este unul pe cât de mișelesc și „la secret”, pe atât de nesimțit!
Turdenii nu vor mai avea acces la propria apă, scoasă din sursele noastre de apă!
De asemenea, Consiliul Local Turda nu va mai putea legifera modificările tarifare și de strategie în gestiunea apei potabile.
Turdenii vor fi OBLIGAȚI să încheie contracte cu Compania de Apă SOMEȘ și, în caz de avarie, vor fi OBLIGAȚI să aștepte angajații de la Cluj Napoca să repare apa în Turda!
Știți în cât timp au ajuns angajații de la Cluj să repare apa în Ceanu Mare și Valea Largă? În 48 de ore!
Domnul Bogdan Bobic vrea să vă lase fără apă 48 de ore sau mai mult… şi toate acestea pentru un comision gras pe care-l va încasa în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Companiei de Apă SOMEȘ!
O altă problemă care va include această fuziune mișelească este cea legată de CONCEDIEREA COLECTIVĂ A PESTE 200 DE TURDENI!
Astfel, după ce Bobic își va lua premiul pentru VINDEREA activelor naturale ale Turzii, este foarte probabil ca schema de personal a Companiei de Apă Arieș va fi redusă la minimum, majoritatea angajaților actuali urmând să rămână fără loc de muncă!

Turdeni, NU-I LĂSAŢI SĂ PRIVATIZEZE APA!

Jos mafia PNL!

CMF: 21240330

spot_img
spot_img
spot_img