spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

Doliu în medicina de la Câmpia Turzii – un profesionist s-a stins…

A practicat medicina încă din vremea în care boneta era obligatorie, iar diagnosticele se puneau după un examen clinic temeinic, rămânând în istoria medicinei de la Câmpia Turzii, însă ieri … ne-a părăsit.

Este vorba despre (probabil) cel mai bun obstetrician și ginecolog din istoria Municipiului Câmpia Turzii, domnul doctor Traian Nicolae Cornescu.

S-a pensionat încă de acum 20 de ani, dar a continuat să fie aproape de persoanele care aveau nevoie de serviciile sale și, după cum mărturisesc apropiații săi, a contribuit, timp de multe decenii, la sănătatea și natalitatea comunității noastre.

„Astăzi am adus un ultim omagiu aceluia care, prin valoarea sa profesională și umană, a contribuit, timp de multe decenii, la sănătatea și natalitatea comunității noastre. La trecerea sa în eternitate a lăsat după sine amintirile faptelor sale în mintea și sufletul celor care l-am cunoscut. A fost loial profesiei a cărui întreaga forță de viață și credință și le-a dăruit slujirii binelui pentru care a trudit. A fost omul care și-a făcut, în mod exemplar, până la sfârșitul zilei, datoria pe care și-a asumat-o, un OM, pur și simplu modest, care a trăit în slujba îndeplinirii datoriei”, sunt cuvintele frumoase pe care o doamnă din oraș i le-a dedicat regretatului doctor.

La ceas de despărțire, toți medicii, asistenții și civilii care l-au cunoscut, cu adevărat, pe medicul Traian Nicolae Cornescu, își manifestă regretul față de trecerea acestuia la cele veșnice!

Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa și să mângâie îndoliata familie!

spot_img
spot_img
spot_img