fbpx
spot_img

Doliu în medicina de la Câmpia Turzii – un profesionist s-a stins…

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

A practicat medicina încă din vremea în care boneta era obligatorie, iar diagnosticele se puneau după un examen clinic temeinic, rămânând în istoria medicinei de la Câmpia Turzii, însă ieri … ne-a părăsit.

Este vorba despre (probabil) cel mai bun obstetrician și ginecolog din istoria Municipiului Câmpia Turzii, domnul doctor Traian Nicolae Cornescu.

S-a pensionat încă de acum 20 de ani, dar a continuat să fie aproape de persoanele care aveau nevoie de serviciile sale și, după cum mărturisesc apropiații săi, a contribuit, timp de multe decenii, la sănătatea și natalitatea comunității noastre.

„Astăzi am adus un ultim omagiu aceluia care, prin valoarea sa profesională și umană, a contribuit, timp de multe decenii, la sănătatea și natalitatea comunității noastre. La trecerea sa în eternitate a lăsat după sine amintirile faptelor sale în mintea și sufletul celor care l-am cunoscut. A fost loial profesiei a cărui întreaga forță de viață și credință și le-a dăruit slujirii binelui pentru care a trudit. A fost omul care și-a făcut, în mod exemplar, până la sfârșitul zilei, datoria pe care și-a asumat-o, un OM, pur și simplu modest, care a trăit în slujba îndeplinirii datoriei”, sunt cuvintele frumoase pe care o doamnă din oraș i le-a dedicat regretatului doctor.

La ceas de despărțire, toți medicii, asistenții și civilii care l-au cunoscut, cu adevărat, pe medicul Traian Nicolae Cornescu, își manifestă regretul față de trecerea acestuia la cele veșnice!

Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa și să mângâie îndoliata familie!

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”

„Apă, tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însăşi viaţa; eşti bogăţia fără seamăn pe Pământ, tu...

Cetățenii cartierului Șarât vor avea un parc spectaculos

👷🏻Deoarece vremea de afară o permite, echipele Companiei de Salubritate au reluat lucrul la primul parc al cartierului...

Intervenție antitero ACUM la Cluj

Mai multe dube de poliție și trupe antitero au fost văzute de jurnaliștii clujeni la intersecția străzilor Regele...
%d bloggers like this: