fbpx
Monday, June 5, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaDoi vitezomani surprinsi la Turda si Copaceni

Doi vitezomani surprinsi la Turda si Copaceni

spot_img

În cursul zilei de ieri, 23 mai a.c., polițiștii rutieri clujeni au acționat, în colaborare cu polițiștii bihoreni, pentru combaterea excesului de viteză, pe sectorul de drum DN1 – E60.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj, în colaborare cu cei ai Serviciului Rutier Bihor au demarat acțiuni pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, acționându-se cu 14 aparaturi de tip radar, amplasate în sistem cascadă.

Neregulile constatate au condus la aplicarea a 134 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 110.000 de lei, dintre care 89 au fost constate la încălcarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 20 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute și 7 certificate de înmatriculare.

Exemple semnificative:

1) În jurul orei 15.00, la km 462, pe limită de viteză de 60 km/h, polițiștii au surprins cu aparatul radar un autoturism ce rula cu viteza de 124 km/h, condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Turda. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

2) În jurul orei 15.40, la km 450, în localitatea Copăceni, un tânăr în vârstă de 27 de ani, care conduce o motocicletă, a fost surprins în timp ce efectua o depășire neregulamentară și rula cu viteza de 127 km/h, pe un sector de drum cu limită de 70km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2150 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile.

 

 

 

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: