fbpx
spot_img

Doi turdeni arestați pentru tâlhărie, după ce au dat o lovitură la Iara

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

Astăzi, 8 noiembrie a.c., magistrații Judecătoriei Turda au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de un bărbat de 46 de ani, cercetat pentru infracțiunea de tâlhărie și un tânăr de 18 ani, cercetat pentru infracțiunea de furt calificat.

 

Din verificările efectuate, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au constatat faptul că, persoana vătămată, respectiv un bărbat în vârstă de 52 de ani, în data de 6 noiembrie a.c., în jurul orelor 18.30, ar fi observat prezența neobișnuită a unor persoane în imobilul pe care îl are spre îngrijire, în localitatea Iara.

 

În acest sens, cu sprijinul a două persoane ar fi intrat în imobil, unde aceștia au găsit lucrurile răvășite și prezența a doi bărbați, pe care i-au recunoscut. În acel moment, pentru a-și asigura scăparea, unul dintre ei l-a lovit pe bărbatul de 52 de ani, apoi au luat-o la fugă, sustrăgând un laptop în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

 

Polițiștii au efectuat activități investigativ-operative, iar în scurt timp i-au depistat pe cei doi bănuiți, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani, ambii din comuna Iara.

 

La data de 7 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, iar la data de 8 noiembrie a.c., magistrații Judecătoriei Turda au dispus pe numele acestora măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

 

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...

DREPT LA REPLICĂ: E doar o glumă sau v-ați decis de 1 Aprilie să fiți susținătorul aprig al primarului Matei, domnule Ovidiu Bucur?

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ”Cristian Matei, îi dă...

Cristian Matei, îi dă daună totală lui Adrian Nap: „Vă aflați într-o stare de asediu intelectual”

La capătul unei ședințe de consiliu local, în care Adrian Nap a fost un fel de one-man-show, contestând...

Consilierii locali ai USR Turda „NU ȘTIU NIMIC”

În ultima ședință de Consiliu Local, organizată la Turda în data de 30 martie 2023, consilierii locali ai...
%d bloggers like this: