spot_img
spot_img

Doctorul, Tiberiu Vedean, lovit de tragedie – fiica cea mică a acestuia a plecat la Ceruri

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Un limfom galopant a curmat viața unei fete de doar 21 de ani, pe numele său Ilinca Vedean, și a adus o gravă durere în sufletul tatălui său, reputatul medic chirurg, Tiberiu Vedean.

Totul a început în urmă cu două săptămâni, când fata a fost internată la spital, acuzând o stare de oboseală accentuată. După mai multe analize, s-a constatat că este suspectă de un limfom (cancer limfatic) astfel că a fost internată la Institutul Oncologic „Ioan Chiricuță” din Cluj Napoca.

Ieri, fata era programată la o operație pentru biopsie, însă nu a mai supraviețuit intervenției.

„Spitalul Municipal Dr.Cornel Igna Campia Turzii, transmite sincere condoleante familiei indurerate la pierderea celei care a fost Ilinca Vedean, fiică, soră si om de caracter.

Comunitatea a pierdut un om tanar, energic, in curs de ascensiune spre o profesie nobila.

Odihna vesnica suflet bun.”, este mesajul de condoleanțe transmis de conducerea Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.

Echipa redacțională a website-ului www.refleqtmedia.ro și echipa managerială a BlackBelt Marketing SRL transmite condoleanțe domnului doctor, Tiberiu Vedean.

Copiii rămași fără părinți se cheamă orfani. Soțul rămas fără soție este văduv, dar părintele fără copil nu are denumire … ci doar durere!

Dumnezeu să-i dea tinerei, Ilinca Vedean, odihnă veșnică întru cele înalte!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

La volan prin cartierul Lut sub efectul a 4 droguri

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Câmpia Turzii au...

Medicul, Tiberiu Vedean, este NEVINOVAT!

In cursul zilei de ieri, o persoana a adus alegatii foarte grave medicului, Tiberiu Vedean. Initial, RefleqtMedia a publicat stirea care...

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...
spot_img

Peste 9.000 de părinți au apelat serviciul de telemedicină ALOPEDI pe parcursul anului 2020

În urma unei analize realizate de Consiliul Județean Cluj împreună cu Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, s-a constatat faptul că, pe parcursul...
%d bloggers like this: