fbpx
spot_img
spot_img

Doctorul, Tiberiu Vedean, lovit de tragedie – fiica cea mică a acestuia a plecat la Ceruri

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Un limfom galopant a curmat viața unei fete de doar 21 de ani, pe numele său Ilinca Vedean, și a adus o gravă durere în sufletul tatălui său, reputatul medic chirurg, Tiberiu Vedean.

Totul a început în urmă cu două săptămâni, când fata a fost internată la spital, acuzând o stare de oboseală accentuată. După mai multe analize, s-a constatat că este suspectă de un limfom (cancer limfatic) astfel că a fost internată la Institutul Oncologic „Ioan Chiricuță” din Cluj Napoca.

Ieri, fata era programată la o operație pentru biopsie, însă nu a mai supraviețuit intervenției.

„Spitalul Municipal Dr.Cornel Igna Campia Turzii, transmite sincere condoleante familiei indurerate la pierderea celei care a fost Ilinca Vedean, fiică, soră si om de caracter.

Comunitatea a pierdut un om tanar, energic, in curs de ascensiune spre o profesie nobila.

Odihna vesnica suflet bun.”, este mesajul de condoleanțe transmis de conducerea Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.

Echipa redacțională a website-ului www.refleqtmedia.ro și echipa managerială a BlackBelt Marketing SRL transmite condoleanțe domnului doctor, Tiberiu Vedean.

Copiii rămași fără părinți se cheamă orfani. Soțul rămas fără soție este văduv, dar părintele fără copil nu are denumire … ci doar durere!

Dumnezeu să-i dea tinerei, Ilinca Vedean, odihnă veșnică întru cele înalte!

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: