fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiDoctor Sergiu Pătcaș, din Câmpia Turzii, printre medicii care FAC BINE, fără...

Doctor Sergiu Pătcaș, din Câmpia Turzii, printre medicii care FAC BINE, fără șpagă!

spot_img

Medicul specialist în obstetrică și ginecologie, cu competențe și în chirurgia ginecologică, Sergiu Pătcaș, care este șeful secției de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului „Dr. Cornel IGNA” din Câmpia Turzii, este singurul medic din zona Turda – Câmpia Turzii menționat de jurnalistul, Alex Nedea, pe „harta binelui din spitale”.

„După publicare, în urma recomandărilor primite pe acest blog, am decis să revin cu un apel și să strâng de la pacienți și numele medicilor care au fost în spatele acelor buline albastre din articolul inițial. Căci, așa cum precizam și în primul material, harta însemna, de fapt, nu instituții, ci unii profesioniști din interior care își fac treaba cu onoare. Am fost convins că acești medici merită menționați măcar undeva în memoria internetului. Apelul meu a fost urmat de alte sute de mesaje. (La finalul articolului veți găsi o selecție cu o parte din aceste mesaje)”, menționează jurnalistul pe blogul său

Ei bine, din cele 285 de înregistrări menționate de Alex Nedea, Sergiu Pătcaș este SINGURUL medic din spitalele din Turda și Câmpia Turzii despre care pacienții au spus că lucrează bine, fără să perceapă șpagă.

Desigur, acest lucru nu înseamnă că alți medici din Câmpia Turzii, fie că lucrează în spital sau în alte unități sanitare, percep șpagă sau nu ar fi medici buni.

De asemenea și Spitalul Municipal Turda are foarte mulți medici extraordinari, la care „șpaga” este un „nu” ferm!

Astfel, RefleqtMedia vă provoacă să ne spuneți, în comentarii, cu ce alți medici ați interacționat și v-au făcut bine, fără șpagă!

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: