14.9 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiDistracție ca pe vremuri, cu tinerii cercetași din Câmpia Turzii

Distracție ca pe vremuri, cu tinerii cercetași din Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Cercetașii Centrului Local “John Visser” Câmpia Turzii vor organiza pe perioada 1 octombrie – 9 noiembrie, în fiecare zi de vineri în Parcul municipal (Berc) de la ora 16:00, activități de deconectare a copiilor de device-uri și reconectarea la viața reală.

Proiectul este intitulat “Distracție ca pe vremuri”şi este adresat copiilor şi adolescenților de toate vârstele, dar şi părinților sau bunicilor însoțitori care pot participa alături de copiii sau nepoții lor la activități.

Scopul principal al proiectului este acela de a reduce dependența copiilor și adolescenților de device-uri şi de a le arăta alte moduri de distracție prin activități interactive şi de socializare. Dorim participarea a cât mai mulți tineri pentru a combate una dintre dependențele vremurilor noastre (dependența de device-uri și spațiul virtual) prin apropierea de natură și legarea de noi prietenii.

Proiectul “Distracție ca pe vremuri”face parte din „programul Implicat în comunitate, desfășurat de Organizația Națională Cercetașii României și finanțat prin programul de granturi Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun.”

Persoana de contact: Furdui Alexia Maria, coordonator proiect, adresă de email: alexiafurdui@icloud.com
Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” (www.scout.ro) este cea mai veche mișcare educațională de tineret din România, cu aproximativ 5000 de membri activi în peste 80 de comunități locale. Cercetășia este un model educațional, de formare continuă, având ca scop dezvoltarea de indivizi responsabili și implicați în comunitățile din care fac parte. Organizaţia Națională „Cercetașii României” este membră cu drepturi depline a Organizaţiei Mondiale a Mişcării Scout (www.scout.org) ce numără în prezent peste 40 de milioane membri activi în 224 de ţări şi teritorii, fiind cea mai mare mișcare de tineret din lume.

Lidl este o companie care acționează sustenabil în toate domeniile de activitate. Aceasta este metoda companiei de a își îndeplini promisiunea cu privire la calitate și, în același timp, de a asigura viitorul pentru Lidl și pentru societate. Compania se implică activ în soluționarea nevoilor din comunitățile din care face parte, în cadrul a 5 piloni principali: sortimentul de produse, mediul, societatea, angajații și partenerii de afaceri.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: