16 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeOPINIEEditorialDisperarea liberalilor atinge cotele paroxismului - ăștia și-ar aroga orice

Disperarea liberalilor atinge cotele paroxismului – ăștia și-ar aroga orice

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

De la modificarea alocațiilor pentru copii, deși n-au votat bugetul, iar Klawn al lor l-a contestat la CCR, până la nominalizarea Laurei Codruța Koveși în funcția de procurori șef european, PNL și le arogă pe toate.

Atât de mic a ajuns partidul liberal, sub orânduirea lui Sică Mandolină și atât de mică este viziunea lor și respectul față de intelectul românilor, încât și-ar aroga orice.


AM SPUS CĂ SUNTEM SINGURUL PARTID DIN ROMÂNIA, CAPABIL SĂ INFLUENȚEZE DECIZII LA NIVEL EUROPEAN ÎN FAVOAREA ROMÂNIEI! ”, au postat liberalii pe facebook, imediat după aflarea veștii privind victoria Laurei Codruța Koveși, fapt care m-a determinat efectiv să mă scârbesc.

Păi, fraților, nu uitați că dintre toate formațiunile politice „din opoziție” voi ați fost cel mai puțin pro-Kovesi în ultimii ani, lăsând USR-ul și europarlamentarii gen Monica Macovei să se lupte pentru imaginea procurorului sibian.

Oameni buni, din punct de vedere politic, înafară de Boc, Falcă, Hava, Bolojan și încă vreo doi, la nivel național sunteți pe spate, ca virușii, așadar nu vă mai arogați ceea ce nu este al vostru.

Când veți reuși o victorie politică, gen să-l dați jos pe Dragnea din fruntea Camerei sau să obțineți mai multe voturi decât oricare alt partid, la vreo campanie electorală, atunci vă puteți aroga, însă până atunci sunteți o umbră deșartă a ceea ce reprezenta PNL-ul interbelic și sunteți o glumă față de ceea ce reprezenta PDL în perioada 2008-2012 (adică atunci când erați braț la braț cu PSD-ul mult hulit de voi acum).

0 viziune

0 capacitate

0 strategie

0 expunere publică

0 băi de mulțime

0 putere de miting … asta este PNL-ul de azi … un mare fâs, care vrea să fie un mare „bum!”.

Da, dacă votul din LIBE ar fi fost invers față de cel din CONT și totul s-ar fi jucat la negociere, atunci v-am fi dat dreptate, dar devreme ce totul a fost o chestie decisă de pregătirea procurorilor audiați, să vă arogați voi victoria procurorului – Koveși, este o jignire însăși la adresa acesteia, dar ce știți voi – voi vreți să vă refaceți imaginea cu orice preț.

Despre Rareș Bogdan și atitudinea lui de curvă … cu altă ocazie!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: