spot_img

Disperare mare – USR Turda își face campanie electorală în ȘCOLI – dublă măsură, ipocrizie și tentativă de CENZURĂ împotriva PRESEI!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Tupeul și mârșăvenia la care a ajuns USR Turda, în lupta lor disperată de a acapara publicul elector a atins o nouă cotă în aceste zile, când partidul cu „oameni noi” în politică a ajuns să facă publicitate electorală mascată ÎN ȘCOALĂ.

Asociația Olimpia Turda, condusă de profesorul de Educație Fizică Cosmin Pop  a solicitat bani de la bugetul local pentru desfășurarea unei competiții de tenis de masă. Consiliul Local Turda a aprobat alocarea sumei de 7.006 lei, în baza Legii 350/2005.”, scrie TurdaNews.

Doar că … surpriză, acea competiție de tenis de masă a fost transformată într-un adevărat circ politic, în  Sala de Sport a Liceului Teoretic, Liviu Rebreanu, unde … pe lângă Cosmin Pop predă și Ciprian Rigman, președintele USR Turda.

La premierea de la finele competiției, USR Turda a afișat un roll-up cu însemnele electorale ale partidului, lucru care contravine legii educației.

 ”(1) În unităţile, în instituţiile de învăţământ şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale sunt interzise activităţile care încalcă normele de moralitate şi orice activităţi care pot pune în pericol sănătatea şi integritatea fizică sau psihică a copiilor şi a tinerilor, respectiv a personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic, precum şi activităţile de natură politică şi prozelitismul religios.” , se arată în articolul 7 din legea 1/2007 a Educației.

De altfel, Inspectorul General Școlar, Valentin Cuibus, declară că cele întâmplate la Liceul Teoretic Liviu Rebreanu sunt profund ilegale și că aduc atingere prestigiului școlii.

„Conducerea Liceului va trebui să convoace comisia de disciplină și să ia măsurile pe care le cred de cuviință. Se poate ajunge chiar la sancționarea drastică a profesorului, Rigman Ciprian”, a declarat Cuibus pentru RefleqtMedia.

Revenind la suma solicitată de Asociația Olimpia Turda. În conformitate cu prevederile legii 350/2005, sumele solicitate de ONG-uri nu pot fi utilizate în scop politic.

Or, în acest sens, primarul municipiului TURDA, Cristian Matei, a declarat că va demara o anchetă pentru a determina dacă, într-adevăr, banii au fost utilizați în scop politic.

Nu ar fi prima dată când președintele USR TURDA, CIPRIAN RIGMAN, este bănuit de „jonglerii” cu fonduri publice.

În perioada 2012-2016, Asociația Maecenas Turda, a cărui președinte a fost chiar Rigman, a încasat 70.000 de lei de la Primăria condusă de colegul de partid al lui Rigman, Ștefănie Tudor.

Dar ceea ce este și mai interesant este faptul că sumele folosite pentru cofinanțarea de 10% necesară obținerii banilor de la Primărie au fost „scoase” de Asociația Maecenas tot printr-o finanțare nerambursabilă.

Astfel, asociația condusă de Rigman a solicitat de la Consiliul Județean Cluj bani pentru un anumit proiect, care implica excursii cu tinerii, dar a solicitat o sumă mică (10% din valoarea totală a proiectului), restul banilor i-a solicitat de la Primăria Turda, utilizând drept cofinanțare banii din finanțarea obținută de la Consiliul Județean Cluj – șmecherie adevărată!

Revenind la Asociația Olimpia Turda, Ciprian Rigman a fost MEMBRU al asociației respective, lucru care reiese din declarația lui de interese, depusă în momentul lansării candidaturii pentru funcția de consilier local din partea PNL-ului.

Cu privire la „mișcările” lui Rigman, primarul Turzii – Cristian Matei – a declarat: „Sunt niște tertipuri folosite de un individ care a renunțat la funcția de consilier local și care levitează între partide. Ce te poți aștepta de la un asemenea personaj? Eu fac politică de 20 de ani și niciodată nu mi-am permis să încalc legea, cu atât mai mult implicând copii în activitatea politică”.

La final, nu putem încheia acest articol fără a vă prezenta dubla măsură a grupării T9/USR din Turda.

În 9 septembrie, după festivitatea de deschidere a noului an școlar, T9 prezenta următoarea fotografie, care a devenit virală.

Ei bine, la mai puțin de o lună de la acel moment, USR Turda folosește același mediu școlar pentru a-și face campanie electorală mascată:

Turdeni, ceea ce vedeți mai sus reprezintă oamenii care, sub pretextul „schimbării”, al „legalității” și al „onestității” vor veni, atât în luna noiembrie 2019, cât și în iunie 2020 să vă ceară voturile, spunându-vă că ei reprezintă ceva mai bun, mai onest și mai harnic.

Adevărul este următorul:

  1. NU SUNT OAMENI NOI ÎN POLITICĂ, SUNT NIȘTE REȘAPAȚI
  2. CONDAMNĂ, ÎN MOD PUBLIC, SIFONAREA DE BANI PUBLICI, DAR ÎN PRIVAT CHIAR EI SIFONEAZĂ
  3. VORBESC DESPRE ONESTITATE, DAR – ÎN REALITATE – AU PROPRIILE TERTIPURI prin care fentează legea, au comportament imoral și se folosesc de aceste tertipuri pentru a vă păcăli pe voi, alegătorii!

La final vă reamintim că în luna mai, actualul președinte al USR Turda, Ciprian Rigman, îl amenința pe jurnalistul, Ovidiu Adrian Bucur, cu instanța de judecată, doar pentru că Bucur a prezentat adevărul – și anume faptul că la un miting al USR-ului s-au prezentat puțini oameni și au fost legitimați de jandarmi.

„Atunci am considerat că este un afront adus libertății presei. Oamenii aceștia, sub umbrela „omului nou” încearcă să bage pumnul în gură oricărui om care nu este de acord cu ei. Pe Gelu Florea l-au dat în judecată și au încercat să-l reducă la tăcere, pentru investigațiile de la Zoo Turda, pe Marian Oprea l-au atacat public pentru că a avut o opinie despre încălzirea globală. Despre ce vorbim – această mantie a „omului nou”, al USR-ului nu este altceva decât un fel de bolșevism perfid, murdar și avid după putere. Singurii, în istoria acestei națiuni, care au fost la fel de periculoși, perfizi, parșivi și ipocriți, cum sunt USR-iștii au fost COMUNIȘTII, cu Ana Pauker, Lucrețiu Pătrășcanu, Petru Groza și Gheorghe Gheorghiu-Dej în frunte! Atenție la ce votați, pentru că inclusiv Biblia spune „DUCETI-VA; IATA, VA TRIMIT CA PE NISTE MIEI IN MIJLOCUL LUPILOR” – LUCA 10:3.”, doar că în politica românească de astăzi, lupii s-au deghizat în miei, dar au colții ascuțiți și ochii haini!”, declară colegul nostru, Ovidiu Adrian Bucur.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Turda: începe reabilitarea a două străzi din cartierul Primăverii

Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a anunțat în această seară demararea lucrărilor de reabilitare a două străzi...

Prima zi a Festivalului Verde la Turda

Astăzi a fost despre mânuțe dibace care și-au amenajat grădina de relaxare din curtea școlii sau a grădiniței...

Obsedat sexual – își freacă penisul în Parcul Central Turda

Un individ cu evidente probleme psihice a fost filmat în timp ce se masturba, în Parcul Central Turda. Clipul...

ACSA Câmpia Turzii – abonată la contracte publice – își cere insolvența

Cu datorii de peste 30 de milioane de lei, ACSA Câmpia Turzii SA, societate care desfășoară mai multe...
spot_img

Consiliul Județean Cluj se implică în gestionarea situației refugiaților din Ucraina

Consiliul Județean Cluj se implică în gestionarea situației refugiaților din Ucraina prin punerea la dispoziție, în mod gratuit, a mai multor spații corespunzătoare pentru...
%d bloggers like this: