spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Din păcate, Villy Marton a murit!

Turdeanul strivit într-un accident de muncă absolut oribil, pe platforma industrială din Câmpia Turzii, a sucombat rănilor pe care le avea. Informația a fost publicată de Adriana Sălăgean, alături de care Villy Marton slujea la Biserica Penticostală „Speranța”.

„DE CE ? UN MEMORIU IN AMINTIREA CELUI CARE A FOST UN STÂLP IN BISERICA TURDA SPERANȚA . Îmi amintesc ce zel aveam la început și uneori ma întrebam cum voi putea colabora cu Vili . Eram o grupa de 3-4 familii și câțiva aparținători , cu multă dragoste de a oferi . Cu bani putini , dar gata de a jertfi , am început cu credință in Dumnezeu sa construim un Templu, in care Domnul sa reverse multe bucurii și binecuvantari. Îl admiram pe Vili , cu câta dăruire participa la construcție , și niciodată nu era de acord cu vorba : “merge și așa “. Era un perfecționist . Și ne explica băbește de ce lucrurile trebuie făcute exact după plan. Îi admiram dibăcia , putea sa socotească totul din minte și răspundea aproape la orice intrebare . Era nelipsit de la adunare și se implica , punându-și darurile pe altar cu mare responsabilitate . Prezenta lui îți dădea o siguranța , și nu puteai sa faci ceva de mântuială . M-a învățat sa nu accept favoritisme, și ca o viata simpla îți poate oferi mai mult decât o bogăție mare. Ne-am bucurat împreuna la mesele de partasie , de umorul și buna dispoziție molipsitoare . Tinerii îl iubeau și îl priveau ca pe un model. Privind acum in urma, văd ca a contribuit in mare măsura la creșterea și dezvoltarea acestei biserici, și nu pot sa nu fiu îngrijorat de viitorul ei și sa întreb : DE CE ? Dar cred ca mai degrabă ar trebui sa ma întreb : De câte ori i-am mulțumit ? De câte ori l-am apreciat ? Am putea noi oare sa învățam măcar acum sa apreciem și sa mulțumim oamenilor de lângă noi cât sunt in viata ? Sa le spunem ca ii iubim ? Fratele nostru Vili a adormit pana in dimineața învierii . Tot ce a făcut este scris in cărțile de sus . Ne rămâne speranța întâlnirii cu el si cu toți ceilalți care ne-au părăsit . Acolo vom fi mame , tati, copii, bunici împreuna si nu vom mai întreba : DE CE? Ci întrebarea va fi : DE UNDE ATÂTA IUBIRE ? Isaia 65,17-25. Apocalipsa 21,1-7 ‎”, a spus Adriana Sălăgean, pe rețelele de socializare.

Vă reamintim că săptămâna trecută, în timp ce dirija un camion care dădea cu spatele, într-o hală din fostul Combinat Metalurgic Câmpia Turzii, Villy Marton a fost prins între utilaj și un stâlp de metal. I-au fost strivite mai multe oase și organe interne, ajungând – la un moment dat – în comă indusă.

Dumnezeu să-l odihnească!

spot_img
spot_img
spot_img