spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Din categoria “Așa NU!”😡

Ne dorim să subliniem câteva exemple de cetățeni care nu aduc cinste orașului nostru. Aceste persoane prezintă un comportament cel puțin nepotrivit, lipsit de decență și respect pentru spațiul public. 👎


Îi găsim adesea în parcuri, stații de autobuz și alte zone din oraș, unde consumă alcool și au un limbaj neadecvat.


Este important să abordăm astfel de probleme cu seriozitate și responsabilitate, deoarece afectează calitatea vieții tuturor locuitorilor orașului nostru. ❗


Atât Hotărârea Consiliului Local 199/2019, cât și Legea 61/1991 prevăd sancțiuni pentru astfel de comportamente, cu scopul de a asigura un mediu civilizat și sigur pentru toți cetățenii noștri.


Dorim să promovăm respectul și bunul simț în comunitatea noastră și să ne asigurăm că orașul nostru rămâne un loc plăcut și prietenos pentru toți cei care îl vizitează sau trăiesc aici.


👮‍♀️Vom continua să monitorizăm situația, iar Poliția Locală va aplica sancțiuni corespunzătoare în cazul celor care încalcă normele de conviețuire și ordine publică.
În același timp, încurajăm cetățenii să fie parte activă în îmbunătățirea orașului nostru. Să fim vigilenți și să semnalăm autorităților comportamentele inadecvate pe care le observăm, pentru ca împreună să construim un oraș mai bun și mai frumos pentru toți!


În cazul în care surprindeți astfel de persoane vă rugăm să anunțati Poliția Locală la numărul de telefon: 📲 0264317303 sau pe WhatsApp💻 0756122070.


#PrimăriaMunicipiuluiTurda
#PolițiaLocală
#responsabilitate
#împreunăpentruunorașmaicurat

spot_img
spot_img
spot_img