spot_img

Din 30 noiembrie vom circula pe autostradă, de la Turda, la Sebeș

Date:

Share post:

Aflați în vizită pe șantierul autostrăzii Turda – Sebeș, reprezentanții Guvernului au antamat data de 30 noiembrie a.c. ca dată de finalizare a loturilor 1 și 2, care ar face legătura între Aiud și Sebeș.

Premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Transporturilor, Lucian Bode au verificat în teren, vineri, stadiul lucrărilor pe loturile 1 și 2.

”În cazul tronsonului 2, am discutat cu managerul de proiect și obiectivul stabilit este 30 noiembrie, să se dea drumul la circulație. Sigur, asta nu înseamnă finalizarea integrală a obiectivului de investiții, pot să mai rămână lucrări care nu afectează partea carosabilă, dar termenul stabilit este 30 noiembrie – punerea în circulație.

De asemenea, la tronsonul 1, care din punct de vedere al progresului fizic este mai avansat, și acolo, din discuțiile pe care le-am avut cu antreprenorul, este clar că este nevoie de o mobilizare suplimentară. La nivelul actual de mobilizare, nu se poate atinge obiectivul de a da drumul la circulație pe tronsonul 1, în termenul stabilit”, a precizat premierul, citat de alba24.ro.

Odată cu darea în folosință a autostrăzii Turda – Sebeș, se va putea ajunge, pe autostradă, de la Zalău, până la Sibiu, aceste două orașe devenind conectate prin drumuri de mare viteză.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile...

Turdean arestat pentru VIOL

Un turdean în vârstă de 37 de ani a...

Se închide circulația pe 1 km din A10 Turda – Sebeș

Pentru remedierea unor deficiențe apărute în ultima perioadă, la...

Vezi detalii despre functionarea Patinoarului Turda

Vă anunțăm că patinoarul din Parcul Central rămâne deschis...
%d bloggers like this: