spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

❗️Atenție❗️ Circulatie inchisa la Turda

Anunț închidere circulație! 👷‍♂️Pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor de...

(VIDEO) Accident rutier in Campia Turzii

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a cauzat un...

Alertă meteo lângă Turda

După perioada caniculară prin care am trecut, urmează furtunile! ISU...

Înălțați-vă proiectele la noi culmi cu Nacele Cluj!

Ai nevoie să ajungi la înălțime pentru lucrările tale...

DEZASTRU ecologic la Petrestii de Jos

Din felul in care arata comuna se vede felul in care este condusa de Ioan Pîrv.

O femeie din comuna Petrestii de Jos a evidentiat un adevarat DEZASTRU ecologic care se perpetueaza in zonele “salbatice” ale acesteia.

“Neața bună, dragi consăteni deşi a mea nu a fost deloc bună pentru că am fost la pârâul Valea Caselor din Plaiuri, care îmi trece prin spatele grădinii.


Ce am găsit este un dezastru ecologic: sticle de plastic, saci îngropați în maluri, plăci de azbest (care este toxic, cancerigen), haine, cauciucuri, doze de bere şi dejecții de la animale. Practic acest pârâu este o groapă de gunoi şi o hazna. Când o să înțelegem că dacă ne poluăm singuri apa şi solul, de fapt ne punem în pericol pe noi, pe copii, pe toți din jur?!

Intenționez să organizez o acțiune de ecologizare pe tot cursul apei. Dacă sunt doritori care vor să ajute vă rog să-mi scrieți.”, a declarat femeia.

In mod normal, Primaria Petrestii de Jos ar trebui sa organizeze campanii de ecologizare si, de asemenea, sa monitorizeze spatiile verzi din zona, pentru a preveni depozitarea de deseuri… dar… cu asa primar… asa comuna!

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img