3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIDetalii ȘOCANTE ies la iveală, în cazul femeii care s-a sinucis la...

Detalii ȘOCANTE ies la iveală, în cazul femeii care s-a sinucis la Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Șocant a fost gestul ei, însă povestea din spatele poveșții are o conotație și mai tragică, fiind o poveste cu care multe femei din România se confruntă, în fiecare zi.

Din trei surse pe care le vom ține sub anonimat, am aflat motivele care ar fi putut sta la baza gestului necugetat comis de R. G., femeia de 38 de ani din Câmpia Turzii care, în jurul orelor 19:00 ale serii trecute și-a pus capăt zilelor.

Sursele noastre ne-au spus o poveste groaznică, în care femeia ar fi fost abuzată fizic chiar de soțul său. Acesta lucra în Belgia și, în accesele de gelozie, avea un comportament agresiv, chiar violent cu femeia.

„Ne-am întâlnit într-o zi cu ea și ne-a spus că soțul ei se droghează prin Germania sau Belgia și că e foarte gelos. Se poartă urât cu ea când vine acasă și, uneori, chiar o ia la palme.”, ne-a confirmat una dintre surse.

Defapt, chiar fotografiile postate de femeia sinucigașă pe rețelele de socializare prezintă un chip trist, care ascunde multă tristețe.

Violența domestică și abuzurile la care sunt supuse femeile din România sunt trecute, adeseori, cu vederea, iar faptul că acestea nu se adresează organelor de cercetare penală nu fac decât să îngroașe problema.

Doamnelor, dacă sunteți abuzate de soț, dacă trăiți într-un mediu tensionat, plecați … nimic nu este mai important decât viața sau integritatea personală a voastră sau a copiilor dumneavoastră!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: